Prikaz 1–12 od 25 rezultata

Altal sirup 200ml Esensa

10,35 KM
Altal tečni dodatak ishrani sa zaslađivačem sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suhog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu.

Anginal sprej sa kaduljom 30 ml

9,50 KM
Djelotvorna pomoć kod upale grla, usne šupljine i ždrijela.

Angipro activ sprey 20ml Pharmamed

9,75 KM
Angipro Active spray efikasno pomaže kod blažih upala usne šupljine, grla i obične prehlade. Može se koristiti kod neugodnog zadaha te za održavanje sluznice usta i ždrijela.

Arkovox pastile med i limun 24 kapsule

6,95 KM
DIJETETSKI DODATAK Zahvaljujući medu i limunu, Arkovox pastile obezbjeđuju ugodan osjećaj trajne svježine. Ekstrakti kamilice i gorušice umiruju grlo. Arkovox lozenge se preporučuju i u slučaju zamora glasnih žica. Uputstvo za upotrebu: Odrasli: 4-6 pastila dnevno Djeca od 6 godina starosti: 2-3 pastile dnevno Pastile se trebaju uzimati nekoliko puta dnevno sa vremenskim razmakom između svake pastile minimalno 2 sata.

Expulmo ZMAJAC sirup 150g

7,70 KM
Zmajac sirup sa jagorčevinom i timijanom pomaže kod iskašljavanja.

Herba sept strong 30 ml

7,65 KM

Herba Sept strong je oralni sprej sa antiseptičnim dejstvom koji se preporučuje kod infekcija usne duplje, desni i ždrijela.

Herbifit lozenge activ a24 Pharmamed

6,55 KM
Dodatak prehrani sa cetilpiridin hloridom za sluznicu usta i ždrijela.

Pastile za grlo đumbir sa medom 12 pastila

4,85 KM
 Ekstrakt haritaki biljke pospješuje zdravlje respiratornog sistema   Preporučena dnevna doza: 3-4 pastile dnevno Ne preporučuje se djeci mlađoj od 2 godine.   PAKOVANJE: 12 pastila Čuvati van dohvata djece. Dodatak prehrani nije zamjena za redovnu i uravnoteženu ishranu. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu.

Pastile za grlo limun sa medom 12 pastila Himalaya

3,95 KM
Ekstrakt haritaki biljke pospješuje zdravlje respiratornog sistema.

Pastile za grlo narandža sa medom 12 pastila

3,95 KM
 Ekstrakt haritaki biljke pospješuje zdravlje respiratornog sistema Preporučena dnevna doza: 3-4 pastile dnevno Ne preporučuje se djeci mlađoj od 2 godine. Čuvati van dohvata djece. Dodatak prehrani nije zamjena za redovnu i uravnoteženu ishranu. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu.

Sirup Aleroman 200ml

12,30 KM
Pomaže kod alergijskih napadaja bronhijalne astme odnosno oboljenja dišnih puteva, alergijske pojave ekcema, crvenila, suzenja i svrabeži očiju, začepljenja nosa, kašlja i beskonačnog kihanja. Alergija može biti i psihički uvjetovana. Alergijska reakcija može u nekim slučajevima biti trenutačna - ubod pčele - ili se razvijat godinama na sastav nakita. Uzimanjem sirupa smanjuje se mogućnost alergije na pelud, korov i travu te alergiju na grinje i kućnu prašinu.

Sirup bokvica 125 ml Herbiko

9,30 KM
Opis proizvoda i djelovanje: Herbiko Natural bokvica, rastvor za oralnu upotrebu je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima lista bokvice i