Prikaži sve 8 rezultate

Alpha peptide collagen Doppelherz

2,65 KM
Alfa-peptid kolagen je preparat koji predstavlja revolucionarno rješenje za poboljšanje fleksibilnosti zglobova i efikasnije funkcionisanje koštano-mišićnog sistema. Kolagen u tečnom obliku, sa dodatkom vitamina C, selena i ekstrakta šipka.

Alpha peptide kolagen ampule 1kom Pharmavital

2,65 KM
Alfa-peptid kolagenje preparat koji predstavlja revolucionarno rješenje za poboljšanje fleksibilnosti zglobova i efikasnije funkcionisanje koštano-mišićnog sistema. Kolagen u tečnom obliku, sa dodatkom vitamina C, selena i ekstrakta šipka.

Biocollagenix 10 drink Esi

53,25 KM
Napitak ljepote za suprostavljanje i suzbijanje znakova starenja.

Biocollagenix tbl 60 Esi

31,65 KM
Za elastičnu i čvrstu kožu.

Kolagenlift 10 bočica Medex

45,50 KM
Jedinstvena kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i prirodnog vitamina C. Medex Kolagenlift je pripravak u bočici sa Kolagen Verisolom®,  s posebnim aminokiselinskim sastavom i dobrom biodostupnošću.

Kosa, koža, nokti a 30 Doppelherz

14,70 KM
  • Hrani i obnavlja kožu, nokte i kosu te im vraća sjaj
  • Bez glutena i laktoze

Osteo Bi-Flex, 40 tbl Rexall Sundown

49,10 KM
Osteo Bi-Flex® pripada novoj generaciji proizvoda za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju – sastojci su ciljani, visokodozirani te potvrđenog djelovanja. Nijedan od sastojaka u formuli nije slučajan, a posvećena je pažnja i pri odabiru njihovih oblika.

Super collagen + C vitamin a60 tbl Neocell

25,90 KM
Super Collagen + C je dodatak ishrani koji predstavlja kombinaciju prirodnog hidrolizovanog kolagena i vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji kostiju, hrskavice, krvnih sudova, desni i zuba.