Prikaz 1–12 od 65 rezultata

Aloe vera 1000ml 100% borovnica Esi

27,85 KM
Sok aloe vere se oduvijek koristi za poboljšanje varenja i probave (eliminaciju toksina iz organizma) i ujedno jača imunitet. Smatra se pravom pomoći  za cijeli probavni trakt.  

Aloe vera 1000ml succo NONI Esi

39,90 KM

100% čisti svježi sok 1000ml, za jačanje imuniteta, opšteg stanja organizma i za bolje varenje i probavu.

Aloe vera gel 100ml

14,10 KM
Aloe vera gel pruža intenzivnu zaštitu kože. Mekša, vlaži i obnavlja kožu koja je suha i ispucala. Preporučuje se nakon izlaganja suncu ili kod upaljene, nadražene kože, za smirivanje iritacija.

Aloe vera gel 200ml

17,70 KM
DJELOVANJE: Aloe vera gel pruža intenzivnu zaštitu kože. Mekša, vlaži i obnavlja kožu koja je suha i ispucala. Posebno se preporučuje nakon izlaganja suncu ili kod upaljene, nadražene kože, za smirivanje iritacija i crvenila. Zahvaljujući djelovanju polisaharida, aloe vera ESI gel pomaže u održavanju hidrolipidnog balansa epiderme, povećavajući njenu zategnutost i čvrstoću. Sadrži vitamin E koji umanjuje ožiljke i upale kože. Sadrži i ulje čajevca koje je poznato po svom antimikrobnom djelovanju. Gel ne sadrži parabene, dobiven je hladnim cijeđenjem aloe vere. Pogodan je za sve tipove kože, nemastan je i brzo se apsorbuje. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanijeti potrebnu količinu na kožu.

Ananas 60 tableta

11,10 KM
Dodatak prehrani na bazi ananasa, biljne komponente koja se tradicionalno koristi zbog svojih mnogobrojnih pozitivnih djelovanja. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 2 tablete na dan (dojilje ukoliko je dijete starije od 6 mjeseci)

Artičoka tablete cps 60 Esi

10,70 KM
Dodatak prehrani na bazi artičoke koristan je za poboljšanje fizioloških funkcija probave. Artičoka pospješuje rad jetre, pomaže čišćenju krvi, sprečava formiranje žučnog kamenca i smanjuje koncentraciju holesterola u krvi.

Biocollagenix 10 drink Esi

53,25 KM
Napitak ljepote za suprostavljanje i suzbijanje znakova starenja.

Biocollagenix anti-aging krema 50 ml Esi

25,55 KM
Poboljšava čvrstoću i elastičnost kože lica zahvaljujući kombinaciji prirodnih komponenti.

Biocollagenix anti-aging plus krema 50ml Esi

24,95 KM
Poboljšava čvrstinu i sjaj kože lica zahvaljujući kombinaciji prirodnih komponenti.

Biocollagenix anti-aging serum 30 ampula Esi

52,45 KM
Tretman lica sa aktivnim sastojcima sličnim botoksu i anti-zagađivaču.

Biocollagenix tbl 60 Esi

31,65 KM
Za elastičnu i čvrstu kožu.

Calcij koraljni max 80 kapsula Esi

13,30 KM
Dijetetski dodatak prehrani od kalcija, magnezija i vitamina D3 sa fosilnim koralima. Koralni kalcijum predstavlja  izvrsno rješenje kod problema povezanih sa gubitkom koštane mase ili lomljivošću kostiju.