Prikaži sve 12 rezultate

Bio Baobab u prahu 125g Nutrisslim

21,65 KM
Čudotvorno afričko drvo za zdrav imunološki sistem.

Camu Camu organski prah 100g Biofan

27,50 KM
Održavanje zdravog imunološkog sistema.

Cejlonski cimet 125 gr. Biofan

11,35 KM
Dobar je izvor ugljikohidrata, proteina i dijetetskih vlakana. Obiluje važnim mineralima poput mangana, kalcija, željeza, bakra, cinka. Sadrži i vitamine C, K, B2 (pirodoksin) i B6 (riboflavin).

Chia sjemenke 180g Biofan

8,05 KM
Chia sjemenke su najnovija superhrana. Chia je biljka najbogatija omega-3 masnim kiselinama, proteinom i vlaknima, a također sadrži značajan broj vitamina, minerala i antioksidansa.

Chia sjemenke 200g Biofan

8,10 KM
Chia sjemenke sadrže sve osnovne nutrijente: ugljikohidrate, proteine i masti. Chia je idealna hrana za sportaše zbog toga što sadrži više proteina nego ostale sjemenke i orašasti plodovi.  

Košpice marelice 125g BIOfan

8,85 KM
Dobar su izvor željeza, kalija i fosfora te su jedan od najboljih izvora vitamina B17, koji napada stanice raka i tako može spriječiti izbijanje raka u tijelu. 100% organski uzgojene.

Maka u prahu 150 g Just superior

17,40 KM
Balansira hormone i njeguje endokrini sistem, uključujući štitnu žlijezdu. Tako pozitivno utiče na otklanjanje hroničog umora i poboljšanje raspoloženja.

Matcha u prahu 100g Biofan

25,00 KM
Matcha (mača) mljeveni prah listova zelenog čaja jedan je od najpoznatijih prirodnih preparata za povećanje fizičke izdržljivosti i energije.

Mlijeko od soje u prahu 300g Vitalia

5,40 KM
SoVita natural je mlijeko od soje u prahu s odličnim prirodnim ukusom. Mlijeko od soje je zdrav i lako svarljiv proizvod visoke nutritivne vrijednosti.

Rogač u prahu 200g

5,85 KM
Ako ste se odlučili za pripremu zdravih slastica, neka vam među glavnim sastojcima bude rogač. Rogač je zimzeleno mediteransko stablo latinskog imena Ceratonia siliqua, koje obilato rađa smeđim jestivim mahunama. Mahune u sebi sadrže sjemenke koje, bez obzira na veličinu i uvjete čuvanja, uvijek imaju jednaku masu – točno 0,18 grama. U antičko doba sjemenke rogača služile su za vaganje zlata, a taj naziv za jedinicu zlata od 0,18 grama ostao je uvriježen i danas – karat. Omiljena namirnica naših baka i prabaka u upotrebi je punih 4.000 godina. Egipćani su ga koristili kao lijek, Grci i Rimljani kao prirodni desert.

Sjemenke konoplje 150g Biofan

8,85 KM
Lako probavljive i višestruko zdrave oljuštene konopljine sjemenke su orašastog okusa, bogate zdravim proteinima i omega 3 masnim kiselinama.

Sojino mlijeko u prahu soVita – natural Vitalia

5,30 KM

SoVita (natural) je sojino mlijeko u prahu vrhunskog kvaliteta.

Predstavlja lako svarljiv dijetetski proizvod visoke hranljive vrijednosti.