Prikaži sve 6 rezultate

Demerara smeđi šećer 500g Vitalia

5,75 KM
Smeđi šećer Demerara kompanije Vitalia potiče iz Južne Afrike, sa ostrva Mauricijus, gdje tropska klima i nezagađeno tlo omogućavaju proizvodnju najkvalitetnijeg nerafiniranog šećera na svijetu.

Javorov sirup 250ml Vitalia

25,50 KM
Javorov sirup kompanije Vitalia je 100% prirodni proizvod vrhunskog kvaliteta C-klase, koja se smatra klasom najboljeg kvaliteta. Ima karakterističnu tamnu boju, koja je znak bogatog sastava: minerala –kalcijum, željezo, magnezijum, natrijum i vitamina – B1, B2, B6 i C. Javorov sirup C-klase kompanije Vitalia možete koristiti kao zdravu zamjenu za šećer u raznim napicima i slatkišima.

Misura stevia tablete

6,70 KM
Stevia je prirodni zaslađivać koji nema djelovanje na šećer u krvi i nije štetan. Dapače, biljka stevia je ljekovita, odavno je poznato njezino antibakterijsko, protuupalno, pa čak i antikancerogeno djelovanje.

Stevia kesice 40x1g Vitalia

8,05 KM
Slatka stevija je 100% prirodan i zdrav zaslađivač koji potiče od biljke Stevia rebaudiana, poznate kao “sladak list”.

Stevia zaslađivač 250g Vitalia

11,60 KM
Slatka stevija je 100% prirodan i zdrav zaslađivač koji potiče od biljke Stevia rebaudiana, poznate kao “sladak list”, koju su upotrebljavala indijanska plemena prije više stotina godina upravo zbog svojih izvanrednih karakteristika.

Tamni muscovado šećer 500g Vitalia

7,75 KM
Smeđi šećer Dark Muscovado kompanije Vitalia potiče iz Južne Afrike, sa ostrva Mauricijus, gdje tropska klima i nezagađeno tlo omogućavaju proizvodnju najkvalitetnijeg nerafiniranog šećera na svijetu.