Prikaži sve 11 rezultate

Bronhovit

11,15 KM
Bronhovit je 100% prirodan dijetetski proizvod napravljen od malteksa – ječmenog slada, soja-lecitina, ekstrakta i eteričnih ulja ljekovitog bilja: nane, majčine dušice, zove, kamilice, šipurka i lipe.

Demerara smeđi šećer 500g Vitalia

5,75 KM
Smeđi šećer Demerara kompanije Vitalia potiče iz Južne Afrike, sa ostrva Mauricijus, gdje tropska klima i nezagađeno tlo omogućavaju proizvodnju najkvalitetnijeg nerafiniranog šećera na svijetu.

Glina za lice i tijelo 500g Vitalia

12,75 KM
Zelena glina je najefikasnija među mnogim vrstama gline koje postoje. Ona je najcjenjenije kozmetičko sredstvo s izvanrednim regenerirajućim i revitalizirajućim djelovanjem na kožu.

Javorov sirup 250ml Vitalia

25,50 KM
Javorov sirup kompanije Vitalia je 100% prirodni proizvod vrhunskog kvaliteta C-klase, koja se smatra klasom najboljeg kvaliteta. Ima karakterističnu tamnu boju, koja je znak bogatog sastava: minerala –kalcijum, željezo, magnezijum, natrijum i vitamina – B1, B2, B6 i C. Javorov sirup C-klase kompanije Vitalia možete koristiti kao zdravu zamjenu za šećer u raznim napicima i slatkišima.

Misura stevia tablete

6,70 KM
Stevia je prirodni zaslađivać koji nema djelovanje na šećer u krvi i nije štetan. Dapače, biljka stevia je ljekovita, odavno je poznato njezino antibakterijsko, protuupalno, pa čak i antikancerogeno djelovanje.

Mlijeko od soje u prahu 300g Vitalia

5,40 KM
SoVita natural je mlijeko od soje u prahu s odličnim prirodnim ukusom. Mlijeko od soje je zdrav i lako svarljiv proizvod visoke nutritivne vrijednosti.

Sojino mlijeko u prahu soVita – natural Vitalia

5,30 KM

SoVita (natural) je sojino mlijeko u prahu vrhunskog kvaliteta.

Predstavlja lako svarljiv dijetetski proizvod visoke hranljive vrijednosti.

Stevia kesice 40x1g Vitalia

8,05 KM
Slatka stevija je 100% prirodan i zdrav zaslađivač koji potiče od biljke Stevia rebaudiana, poznate kao “sladak list”.

Stevia zaslađivač 250g Vitalia

11,60 KM
Slatka stevija je 100% prirodan i zdrav zaslađivač koji potiče od biljke Stevia rebaudiana, poznate kao “sladak list”, koju su upotrebljavala indijanska plemena prije više stotina godina upravo zbog svojih izvanrednih karakteristika.

Tamni muscovado šećer 500g Vitalia

7,75 KM
Smeđi šećer Dark Muscovado kompanije Vitalia potiče iz Južne Afrike, sa ostrva Mauricijus, gdje tropska klima i nezagađeno tlo omogućavaju proizvodnju najkvalitetnijeg nerafiniranog šećera na svijetu.

Zelena glina u prahu za oralnu upotrebu 250g Vitalia

10,05 KM
Zelena glina u prahu za oralnu upotrebu je visokokvalitetan proizvod koji se preporučuje za spravljanje glinene vode. Svakodnevnim konzumiranjem osvježiti ćete i pročistiti vaš organizam.