Prikaži sve 10 rezultate

Feroglobin sirup 200ml Vitabiotics

16,95 KM
Sadrži željezo u organskom obliku (željezov citrat) u kombinaciji s vitaminom C, folnom kiselinom, kompleksom vitamina B skupine, cinkom i svim ostalim mikronutrijentima čije uzajamno djelovanje pomaže pravilnu iskoristivost.

Immunace 30tbl Vitabiotics

24,45 KM
Immunace je sveobuhvatna formula, sinergična kombinacija 24 nutritijenta, koja sadrži i vitamine C i D te minerale selen i cink koji doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Immunace extra protection 30tbl Vitabiotics

27,05 KM
Immunace exstra protection tablete se preporučuju kao nutritivna podrška zdravlju imunog sistema te zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Jointace Omega-3 cps 30 Vitabiotics

22,10 KM
Jointace Omega 3 kapsule su naučno formulisane kako bi omogućile dejstvo glukozamina sa omega-3 i bakalarovim uljem i pomoćnim hranjivim tvarima za održavanje gipkih i elastičnih zglobova.

Liveril tbl 30 Vitabiotics

33,80 KM
Dodatak prehrani namjenjen očuvanju zdravlja jetre.

Menopace original tbl 30 Vitabiotic

19,45 KM
Posebna formulacija sa preko 20 vitamina i minerala i niskim doza sojinih izoflavona. Namenjen ženama u menopauzi i nakon nje. 85% efikasnosti u otklanjanju fizičkih i psihičkih simptoma menopauze.

Neurozan tbl a30 Vitabiotics

32,95 KM
Neurozan® je dodatak prehrani koji pomaže u očuvanju moždane funkcije i poboljšanju kognitivnih sposobnosti.

Osteocare original 30 tbl Vitabiotics

15,80 KM
Osteocare je suplement koji pored kalcijuma sadrži još vitamin D3 (aktivni oblik vitamina D), cink i magnezijum. Njegova posebna formulacija obezbeđuje visoku rastvorljivost i visoki procenat iskoristljivosti kalcijuma.

Pregnacare original 30tbl Vitabiotics

17,30 KM
Pregnacare Original tablete predstavljaju optimalnu kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke.

Ultra Garlic tbl 60 Vitabiotics

36,45 KM
Vitabiotics Ultra Garlic tablete je dijetetski proizvod na bazi ekstrakta bijelog luka namjenjen očuvanju zdravlja imunog sistema,srca i cirkulacije.Tablete sadrže alicin koji je ključni sastojak bijelog luka.