Prikaz 1–12 od 36 rezultata

Dr. Plant aronija matični sok hladno cijeđen 100% prirodno bez šećera 500ml

14,65 KM
Aronija predstavlja moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna. Aronija je bogata antioksidantom antocijanom koji  jača imunitet, smanjuje rizik od raka i  usporava starenje.

Dr. Plant prirodni med i aronija 250g

12,95 KM
Dobrobiti aronije, odličan je izvor antioksidanata, sprečava bolesti srca i krvnih žila, regulira krvni tlak, štiti zdravlje urinarnog sistema, ima antiupalna svojstva, stimulira rad štitnjače, poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Dr. Plant prirodni med i sjeme koprive 250g

14,15 KM
Kopriva sjeme je bogato željezom, kalcijem, fosforom, magnezijem, vitaminima C, A, D, B2, visok sadržaj proteina, bjelančevina aminokiselina. Poboljšava imunitet, podiže nivo željeza u krvi.

B-komplex + Folna kiselina tbl 60 JutaVit

11,65 KM
Dodatak prehrani koji sadrži vitamine skupine B, folnu kiselinu, biotin, holin i inozitol.

Betavitevit gvožđe i vitamin C 30tbl Esenssa

7,55 KM
Betavitevit Fe i vitamin C je preparat koji u samo jednoj tableti, koja predstavlja dnevnu potrebu, sadrži optimalan odnos gvožđa i vitamina C.

Bio aronija sa cveklom 0,7l

15,80 KM
Sok od aronije i cvekle odlikuje divni blago-slatki ukus. Preporuka korišćenja soka je 100ml dnevno, najbolje poslije jela.

Cardiofit koktel 500 ml

11,75 KM
Prirodno riješenje za balansiran organizam.

Choco multi kids a20 Biorela

14,85 KM
Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i dobrih* bakterija za snažan imunitet.

Ferifolik direkt 20 vrećica Protect

16,85 KM
Ferifolik Direct , prašak formuliran je na bazi željeza i folne kiseline, uz dodatak vitamina B6 i B12, koji su neophodni nutrijenti za pravilan razvoj crvenih krvnih stanica.

Feroglobin sirup 200ml Vitabiotics

16,95 KM
Sadrži željezo u organskom obliku (željezov citrat) u kombinaciji s vitaminom C, folnom kiselinom, kompleksom vitamina B skupine, cinkom i svim ostalim mikronutrijentima čije uzajamno djelovanje pomaže pravilnu iskoristivost.

Ferropil complex tbl 40 Pharmamed

15,30 KM
Ferropil complex tablete su dijetetski proizvod, dodatak prehrani koji se koristi za nadopunu željeza.

Ferrosal a 40 Amsal

17,50 KM
Ferrosal je namijenjenu za regulaciju krvne slike, povećanje vitalnosti i otpornosti organizma, za smanjenje umora i slabosti organizma.