Pharmacy & Bio d.o.o. Sarajevo

Mi vjerujemo da za dugoročno zdravlje postoji lijek u prirodi. Vođeni tim ubjeđenjem 2016. godine smo pod sloganom “Priroda kao lijek” otvorili prvu biljoteku. Od tada smo intenzivno posvećeni vašem zdravlju, po čemu smo postali prepoznatljivi i zbog čega nam se kupci rado obraćaju.

Iz velike ljubavi prema prirodi, a poznavajući život i navike modernog čovjeka, nastojimo da savjetovanjem, edukacijom, društveno odgovornim aktivnostima, vlastitim proizvodni programom i ostalom ponudom dostojnom našeg ubjeđenja, omogućimo svima da na prirodan način očuvaju svoje zdravlje i unaprijedite kvalitetu življenja.

Naši uposlenici

Naši uposlenici su stručnjaci u oblastima koje su potrebne da bi vam isporučili kvalitetne proizvode, ali i neophodne savjete kako bi vi bili zadovoljni. U našem timu imamo fakultetski obrazovane stručnjake iz oblasti genetike, farmacije, fitomedicine, zdravlja i ekologije, kontrole i kvalitete hrane. Oni svakodnevno rade na edukaciji, inovacijama i istraživanju da bi doprinijeli ispunjenju Pharmacy & Bio misije i za dobrobit cijele zajednice.

Dr. Plant

Dr. Plant proizvodi

U Pharmacy & Bio ponudi pronaći ćete više kvalitetnih brendova, a posebno izdvajamo brend Dr. Plant koji je rezultat naučnog i istraživačkog rada Pharmacy & Bio stručnjaka. Proizvodni program Dr. Plant je zasnovan na vrhunskoj kvaliteti i 100% prirodnoj proizvodnji, jer vašem organizmu moramo pružiti najbolji kvalitet. Ponudu Dr. Plant proizovoda pogledajte ovdje.

Dr. Plant proizvode možete kupiti u:

- Pharmacy & Bio biljoteci u Vogošći i na web shopu www.pharmacy-bio.ba,
- Zenta Farm biljoteci u Grand Centru na Ilidži i na web shopu www.zentafarm.ba,
- svim bolje opremljenim apotekama na području cijele BiH.