Prikaz 1–12 od 28 rezultata

Dr. Plant BIO sikavica u prahu (Silybum marianum) 100g

6,95 KM
Sikavica u prahu pomaže u detoksikaciji jetre, kod hepatitisa, ciroze jetre, osobama sklonim većem unosu alkohola i masne hrane.

Dr. Plant čaj maslačak korijen (Taraxaci radix) 50g

5,95 KM
Sastav: Osušen i usitnjen korijen maslačka. Pripremanje i upotreba: 1 čajnu kašiku korijena maslačka preliti sa 2dl vode, ostaviti 15min da odstoji procijediti i piti. Djelovanje: Regulira razinu holesterola i potiče rad žuči.

Dr. Plant čaj sikavica plod (Silybum marianum fructus) 50g

5,80 KM
Sastav: osušeni plodovi sikavice. Pripremanje i upotreba: 1 kašiku čaja preliti sa 2dl ključale vode, piti 3x dnevno. Djelovanje: detoksikacija i zaštita jetre.

Dr. Plant kapi detoks 30ml

7,85 KM
Aktivni sastojci mješavine biljnih kapi imaju antioksidativni učinak. Na prirodan način podstiču regeneraciju i rad jetre, žuči i gušterače što doprinosi čišćenju organizma od toksina i regulaciji masnoće u krvi.

Dr. Plant kapi korijena maslačka ( Taraxacum officinale) 30ml

8,90 KM
Tinktura korijena maslačka pojačava lučenje i sekreciju žuči, koristi se kod različitih stanja i problema vezanih za žuč i jetru, a najčešće kod upale i kamena u žuči.  

Dr. Plant prirodni med i cimet 250g

13,45 KM
Prirodni regulator masnoće i šećera.

ARTEROprotect forte cps a20 AbelaPharm

21,35 KM
Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze.

Artičoka tablete cps 60 Esi

10,70 KM
Dodatak prehrani na bazi artičoke koristan je za poboljšanje fizioloških funkcija probave. Artičoka pospješuje rad jetre, pomaže čišćenju krvi, sprečava formiranje žučnog kamenca i smanjuje koncentraciju holesterola u krvi.

Bio Detoks mix prah 125g Nutrisslim

24,20 KM
Detox mix je odličan za vaše tijelo i duh jer pruža idealnu potporu za zdrav i aktivan način života.Bogata je mineralima i hlorofilom zbog toga brine za učinkovito čišćenje tijela.

Bio Liver Cleanse 125g Nutrisslim

23,50 KM
Liver Cleanse je napitak ugodnog okusa naranče koji sa svoja četiri aktivna sastojka brine o zdravlju jetre.

Biostatine forte tbl30 Pharmalife

26,95 KM
Poboljšava lipidni status, štiti srce i krvne sudove.

Čaj holesterol a20 piramida filtera MaxiVita

5,65 KM
Biljna mješavina snižava razinu štetnog holesterola u krvi. Sprečava stvaranje masnih naslaga na krvnim sudovima, te ih pročišćava. Čisti jetru i regeneriše jetrene stanice.