Prikaz 1–12 od 16 rezultata

Arko royal fruits amp 20x10ml Arkopharma

41,95 KM
Dodatak prehrani na bazi matične mliječi u kombinaciji sa narom, Goji bobicama i baobab voćnom pulpom u prahu. Dodatak prehrani koji jača imunitet i poboljšava vitalnost.

Arkoroyal Gelee Royale 1000mg cps a 30 Arkopharma

19,90 KM
Dodatak prehrani sa liofiliziranom matičnom mliječi.

Arkovox pastile med i limun 24 kapsule

6,95 KM
DIJETETSKI DODATAK Zahvaljujući medu i limunu, Arkovox pastile obezbjeđuju ugodan osjećaj trajne svježine. Ekstrakti kamilice i gorušice umiruju grlo. Arkovox lozenge se preporučuju i u slučaju zamora glasnih žica. Uputstvo za upotrebu: Odrasli: 4-6 pastila dnevno Djeca od 6 godina starosti: 2-3 pastile dnevno Pastile se trebaju uzimati nekoliko puta dnevno sa vremenskim razmakom između svake pastile minimalno 2 sata.

BIljni ugalj – carbone vegetale 45 kapsula

16,05 KM
DJELOVANJE:   Biljni ugalj apsorbuje neželjene spojeve kao što su: aditivi, gasovi, organska otapala itd., koristi se u detoksikaciji organizma, reguliše crijevne funkcije, u slučajevima dijareje, nadutosti, žgaravice, gastroenteritisa, želučane boli.    

Đumbir (Ginger) 45 kapsula Arkopharma

19,45 KM
DJELOVANJE:    Đumbir stimulira digestivnu funkciju, regulira motilitet gastrointestinalnog trakta i doprinosi eliminaciji gasova, pomaže kod mučnina, te bolova i poremećaja u toku menstrualnog ciklusa. UPUTSTVO:        Uzmite 1-2 kapsule dva puta na dan sa velikom čašom vode, poželjno prije jela. Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

Forcapil kosa & nokti cps a60 Arkopharma

20,05 KM
Forcapil® je kompletna formula za zdravlje tvoje kose i noktiju.

Lizalo pirueta con vitamin C, kutija 200kom

99,90 KM
Arko lizala sa okusom višnje su jedinstveni i prirodni izvor vitamina C za djecu.

Lizalo piruletas con vitamin C, komad Arkopharma

0,50 KM
Arko lizala sa okusom višnje su jedinstveni i prirodni izvor vitamina C za djecu.

Papa reale Bio Junior 500mg 10 ampula (10x15ml) Arkopharma

27,20 KM
Royal Jelly formula za djecu sa okusom jagode i sigurnom upotrebom za djecu iznad 3 godine DJELOVANJE: Jača i štiti imunološki sistem kod djece.  

Pasiflora (Divlja marelica) 45 kapsula

19,25 KM
DJELOVANJE:     Passiflora doprinosi mentalnom blagostanju i opuštanju u stresnim situacijama. Eliminiše nemir, nerovozu i anksioznost te se koristi u situacijama odvikavanja od anksiolitika.   UPUTSTVO: Uzmite 1-2 kapsule dva puta na dan sa velikom čašom vode, poželjno prije jela. Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

Peteljke višnje cps45 Arkopharma

12,75 KM
Kapsule na bazi praha peteljki višnje pomažu u borbi protiv infekcija urinarnog trakta, prirodni su duretik, čiste cijeli organizam.

Royač Gelee royale – matična mliječ 1500mg a20 ampula Arkopharma

46,10 KM
Jedinstveni dodatak prehrani na bazi organske matične mliječi koji povećava otpornost organizma u slučaju intelektualnog i izičkog napora. Proizvod je nastao kao rezultat ekstenzivnih istraživanja, inovacija i rigoroznih kontrola kvaliteta. NUTRITIVNA VRIJEDNOST po pojedinačnoj dozi (15ml): • 1500mg čiste organske matične mliječi • 825mg organskog meda preporuka je da se sadržaj ampule rastvori u čaši vode ili soka i popije ujutro za vrijeme doručka.