Prikaz 1–12 od 14 rezultata

Arko royal fruits amp 20x10ml Arkopharma

41,95 KM
Dodatak prehrani na bazi matične mliječi u kombinaciji sa narom, Goji bobicama i baobab voćnom pulpom u prahu. Dodatak prehrani koji jača imunitet i poboljšava vitalnost.

Arkoroyal Gelee Royale 1000mg cps a 30 Arkopharma

19,90 KM
Dodatak prehrani sa liofiliziranom matičnom mliječi.

Arkovox pastile med i limun 24 kapsule

6,95 KM
DIJETETSKI DODATAK Zahvaljujući medu i limunu, Arkovox pastile obezbjeđuju ugodan osjećaj trajne svježine. Ekstrakti kamilice i gorušice umiruju grlo. Arkovox lozenge se preporučuju i u slučaju zamora glasnih žica. Uputstvo za upotrebu: Odrasli: 4-6 pastila dnevno Djeca od 6 godina starosti: 2-3 pastile dnevno Pastile se trebaju uzimati nekoliko puta dnevno sa vremenskim razmakom između svake pastile minimalno 2 sata.

BIljni ugalj – carbone vegetale 45 kapsula

16,05 KM
DJELOVANJE:   Biljni ugalj apsorbuje neželjene spojeve kao što su: aditivi, gasovi, organska otapala itd., koristi se u detoksikaciji organizma, reguliše crijevne funkcije, u slučajevima dijareje, nadutosti, žgaravice, gastroenteritisa, želučane boli.    

Đumbir (Ginger) 45 kapsula Arkopharma

19,45 KM
DJELOVANJE:    Đumbir stimulira digestivnu funkciju, regulira motilitet gastrointestinalnog trakta i doprinosi eliminaciji gasova, pomaže kod mučnina, te bolova i poremećaja u toku menstrualnog ciklusa. UPUTSTVO:        Uzmite 1-2 kapsule dva puta na dan sa velikom čašom vode, poželjno prije jela. Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

Lizalo pirueta con vitamin C, kutija 200kom

99,90 KM
Arko lizala sa okusom višnje su jedinstveni i prirodni izvor vitamina C za djecu.

Lizalo piruletas con vitamin C, komad Arkopharma

0,50 KM
Arko lizala sa okusom višnje su jedinstveni i prirodni izvor vitamina C za djecu.

Papa reale Bio Junior 500mg 10 ampula (10x15ml) Arkopharma

27,20 KM
Royal Jelly formula za djecu sa okusom jagode i sigurnom upotrebom za djecu iznad 3 godine DJELOVANJE: Jača i štiti imunološki sistem kod djece.  

Pasiflora (Divlja marelica) 45 kapsula

17,70 KM
DJELOVANJE:     Passiflora doprinosi mentalnom blagostanju i opuštanju u stresnim situacijama. Eliminiše nemir, nerovozu i anksioznost te se koristi u situacijama odvikavanja od anksiolitika.   UPUTSTVO: Uzmite 1-2 kapsule dva puta na dan sa velikom čašom vode, poželjno prije jela. Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

Royač Gelee royale – matična mliječ 1500mg a20 ampula Arkopharma

46,10 KM
Jedinstveni dodatak prehrani na bazi organske matične mliječi koji povećava otpornost organizma u slučaju intelektualnog i izičkog napora. Proizvod je nastao kao rezultat ekstenzivnih istraživanja, inovacija i rigoroznih kontrola kvaliteta. NUTRITIVNA VRIJEDNOST po pojedinačnoj dozi (15ml): • 1500mg čiste organske matične mliječi • 825mg organskog meda preporuka je da se sadržaj ampule rastvori u čaši vode ili soka i popije ujutro za vrijeme doručka.

Royal dynergie ampule – matična mliječ a20 ampula Arkopharma

47,75 KM
Najbolji prirodni tonik za vraćanje kako intelektualne tako i izičke energije. Riječ je jedinstvenoj kombinaciji sastojaka dobivenih organskom proizvodnjom.

Royal Gelee royale – matična mliječ 1000mg a20 ampula Arkopharma

39,25 KM
Prirodni dodatak prehrani u ampulama baziran na matičnoj mliječi koji povećava životnu moć i energiju. Matična mliječ predstavlja proizvod pčela radilica i sadrži bogatstvo organskih i mineralnih sastojaka.