Prikaži sve 7 rezultate

Dr. Plant čaj iva (Teucrii montani herba) 50g

5,35 KM
Sastav: Usitnjeni dijelovi biljke u cvatu Pripremanje i upotreba: 1 čajnu kašiku preliti sa 2 dl ključale vode i poklopiti, nakon 15 min procijediti i piti 3 puta dnevno. Djelovanje: Kod bolesti jetre i žuči.

Dr. Plant čaj maslačak korijen (Taraxaci radix) 50g

5,95 KM
Sastav: Osušen i usitnjen korijen maslačka. Pripremanje i upotreba: 1 čajnu kašiku korijena maslačka preliti sa 2dl vode, ostaviti 15min da odstoji procijediti i piti. Djelovanje: Regulira razinu holesterola i potiče rad žuči.

Dr. Plant kapi korijena maslačka ( Taraxacum officinale) 30ml

8,90 KM
Tinktura korijena maslačka pojačava lučenje i sekreciju žuči, koristi se kod različitih stanja i problema vezanih za žuč i jetru, a najčešće kod upale i kamena u žuči.  

Čaj protiv kamena u žučnoj kesi 50g Medimpex

4,45 KM
Pripremanje i upotreba 1 čajnu kašiku čaja staviti u 2 dl ključale vode,skinuti sa vatre i ostaviti poklopljeno 10-15 min,procijediti i piti 3x dnevno po šoljicu čaja

Čaj za čišćenje jetre i žuči a20 piramida filtera MaxiVita

7,75 KM
Biljna mješavina za čišćenje jetre i žuči.

Čaj za jetru, žuč, stomačne tegobe 100g Mobis Pharm

6,65 KM
Ova čajna mješavina pomaže osobama koje pate od jetre, žuči i stomačnih tegoba. Pospješuje aktivnost jetre. Potiče biosintezu proteina u jetri i tako ubrzava regeneraciju već oštećene jetre. Pomaže kod nadraženosti i upale želučane i crijevne sluznice, nadutosti i grčeva. Poboljšava protok žuči i sprečava pojavu kamenca u žuči. Štiti i obnavlja jetru od štetnog uticaja ishrane i alkohola.

Holesterol kapi 50 ml MaxiVita

5,10 KM
Kapi namijenjene osobama s povišenim masnoćama u krvi (holesterol, trigliceridi), za zaštitu krvnih žila i kao  prevencija ateroskleroze.