Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Dr. Plant čaj crvotočina (Lycopodii herba) 40g

5,45 KM
Sastav: osušeni nadzemni dio crvotočine. Pripremanje i upotreba: 1 čajnu kašiku nadzemnog dijela crvotočine preliti sa 2 dl ključale vode (ne kuhati) i poklopiti. Djelovanje: kod gihta, reume i bolesti jetre.

Dr. Plant čaj iva (Teucrii montani herba) 50g

4,35 KM
Sastav: Usitnjeni dijelovi biljke u cvatu Pripremanje i upotreba: 1 čajnu kašiku preliti sa 2 dl ključale vode i poklopiti, nakon 15 min procijediti i piti 3 puta dnevno. Djelovanje: Kod bolesti jetre i žuči.

Dr. Plant čaj maslačak korijen (Taraxaci radix) 50g

5,20 KM
Sastav: Osušen i usitnjen korijen maslačka. Pripremanje i upotreba: 1 čajnu kašiku korijena maslačka preliti sa 2dl vode, ostaviti 15min da odstoji procijediti i piti. Djelovanje: Regulira razinu holesterola i potiče rad žuči.

Dr. Plant čaj petrovac (Agrimoniae herba) 40g

4,00 KM
Sastav: Osušeni nadzemni dio petrovca. Pripremanje i upotreba: 1 supenu kašiku čaja preliti sa 2 dl ključale vode i poklopiti, nakon 30 min procijediti i piti (3x dnevno). Djelovanje: Kod bolesti jetre i žučnog mjehura.

Dr. Plant čaj podubica (Chamaedrys herba) 40g

4,05 KM
Sastav: Osušeni nadzemni dio podubice. Pripremanje i upotreba: 1-2 supene kašike preliti sa 2,5 dl ključale vode i poklopiti, nakon 15-30 min procjediti i piti (3xdnevno). Djelovanje: Podubica pomaže kod svih oboljenja organa za varenje.

Dr. Plant čaj smilje (Helichrysi herba) 40g

4,25 KM
Sastav: osušeni nadzemni dio smilja. Pripremanje i upotreba: 1-2 čajne kašike čaja preliti sa 1,5-2dl ključale vode, piti 1-2x dnevno. Djelovanje: izlučivanje žuči i regeneraciji kože.

Dr. Plant kapi kičice (Centauri erythraea) 30 ml

5,95 KM
Kapi kičice se preporučuju kod uspostavljanja rada želudca i crijeva, te funkciji jetre i žuči.

Dr. Plant kapi korijena maslačka ( Taraxacum officinale) 30ml

7,90 KM
Tinktura korijena maslačka pojačava lučenje i sekreciju žuči, koristi se kod različitih stanja i problema vezanih za žuč i jetru, a najčešće kod upale i kamena u žuči.  

Bio Liver Cleanse 125g Nutrisslim

23,50 KM
Liver Cleanse je napitak ugodnog okusa naranče koji sa svoja četiri aktivna sastojka brine o zdravlju jetre.

Čaj kopriva a20 piramida filtera MaxiVita

5,20 KM
MaxiVita čaj kopriva filter djeluje kao antianemik, antireumatik, te kao diuretik.

Čaj lincura korijen 50g Medimpex

4,70 KM
Lincura korijen se tradicionalno upotrebljava za  jačanje organizam, a poznat je po tome što poboljšava apetit i varenje hrane. Lincura se preporučuje i u slučaju napada mučnine i nesvjestice, kao i za liječenje malokrvnosti i bljedila. Spolja se koristi za liječenje dubokih i inficiranih rana.

Čaj pelin gorki 50g Medimpex

3,65 KM
Prva povezica sa biljkom pelin je probavni sistem. Čaj od pelina jača organizam,pobuđuje  izlučivanje žuči,potiče jetru,te vrlo brzo otklanja probavne smetnje i  nadimanje. Pripremanje i upotreba 1 čajnu kašiku pelina  preliti sa  2 dl kipuće vode,pustiti da odstoji 1 minutu,odma procijediti i piti nezaslađen čaj,polako u gutljajima 1 do 3 šoljice dnevno 2-3x na dan po šoljicu uvijek  svježe pripremljenog čaj piti u malim gutljajima.