Prikaz 1–12 od 23 rezultata

Dr. Plant kapi nevena (Calendulae flos) 30ml

4,55 KM
Kapi nevena pomažu kod upalnih procesa, preporučuju se kod proširenih vena, hemoroida te menstrualnih grčeva.

Dr. Plant sirće od divlje jabuke 100% prirodno bez šećera 500ml

4,90 KM
Jabukovo sirće je temeljni sastojak zdravlja i vitalnosti. Bogato je vitaminima A, B, C, mineralima florom, fosforom, kalcijumom, magnezijumom, natrijumom i željezom  i sadrži 13 esencijalnih aminokiselina i enzime.  

Chymoral 30 tbl Galenika

12,90 KM
Chymoral gastrorezistentne tablete se mogu koristit kod otoka i krvnih podliva, kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti, kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela sistema za disanje.

Erbaven fresh gel 100ml Esi

12,15 KM
Erbaven Fresh gel je bogat prirodnim sastojcima kao što su:trokserutin (flavonoid koji se nalazi u mnogim biljka, ekstrahovan iz cvijeta japanskog bagrema), escin, gotu kola, borovnica, rutin, ananas, aloa.

Erbaven retard 30 tbl Esi

17,95 KM
Erbaven retard tablete su dodatak prehrani sa trokserutinom (flavonoid koji je ekstrahovan iz cvijeta japanskog bagrema) i titriranim ekstraktima divljeg kestena, kostrike, crvene vinove loze, gotu kole i borovnice.    

Eterično ulje limuna 10ml Dilara natural cosmetics

8,15 KM
Eterično ulje limuna je antiseptik, blagi stomaholik. Oponaša vitamin P i olakšava protok krvi, smanjuje lomljivost kapilara, stimulira rad jetre.

Heljda 450 gr Biofan

4,85 KM
Heljda je sjeme biljke Fagopyrum esculentum koja pripada porodici Polygonaceae.Heljda ne sadrži gluten, zbog čega je pogodna za osobe koje su na njega alergične

Herbifit Venogel 75 ml Pharmamed

12,25 KM
Herbifit Venogel pomaže kod proširenih vena, ublažava bolove, osjećaj težine i umora u nogama, pospješuje cirkulaciju.

Kapilar tbl a100 Lemident

29,50 KM
Ruski preparat KAPILAR štiti membrane ćelija i poboljšava rad kapilara, uspostavlja mikrocirkulaciju krvi u čitavom organizmu, normalizuje razmjenu materija na ćelijskom nivou.

Kapilar tbl a50 Lemident

17,40 KM
Ruski preparat kapilar štiti membrаne ćelijа i poboljšаvа rаd kаpilаrа,posjeduje protivupаlno i аntihistаminsko dejstvo,uspostаvljа mikrocirkulаciju krvi,smаnjuje opаsnost od stvаrаnjа trombа,smаnjuje gustoću krvi.

Kapsaicin krema 50 gr Maxivita

7,20 KM
Koristi se za ublažavanje bolova i pojačavanje cirkulacije.

Kapsule sa ekstraktom divljeg bijelog luka , srijemoša

9,25 KM
Divlji bijeli luk, srijemoš u obliku ekstrakta u kapsulama, pomaže kod visokog krvnog tlaka, povišene masnoće u krvi i štiti srce i krvne žile.