Prikaz 1–12 od 22 rezultata

Dr. Plant BIO kakao u prahu 150g

6,85 KM
Super namirnica kakao je pun antioksidansa, magnezija i nutritivnih tvari, koje nas napune sa energijom i učine zdravima i sretnima.

Dr. Plant kapi brekinje (Sorbus torminalis) 30 ml

7,80 KM
Kapi brekinje na prirodan način regulišu nivo šećera u krvi, pomažu kod regulisanja pijeska iz bubrega i mokraćnih kanala, prekomjerne tjelesne težine, regulaciji masnoća i triglicerida u krvi.

Dr. Plant kapi gloga (Crataegi Summitates) 30 ml

7,60 KM
Kapi gloga su prirodna pomoć kod oslabljene srčane funkcije, oštećenja i upale srčanog mišića tokom starenja, srčane aritmije i visokog krvnog pritiska.

Dr. Plant prirodni med i sjeme koprive 250g

14,15 KM
Kopriva sjeme je bogato željezom, kalcijem, fosforom, magnezijem, vitaminima C, A, D, B2, visok sadržaj proteina, bjelančevina aminokiselina. Poboljšava imunitet, podiže nivo željeza u krvi.

Erbaven fresh gel 100ml Esi

13,80 KM
Erbaven Fresh gel je bogat prirodnim sastojcima kao što su:trokserutin (flavonoid koji se nalazi u mnogim biljka, ekstrahovan iz cvijeta japanskog bagrema), escin, gotu kola, borovnica, rutin, ananas, aloa.

Erbaven retard 30 tbl Esi

19,10 KM
Erbaven retard tablete su dodatak prehrani sa trokserutinom (flavonoid koji je ekstrahovan iz cvijeta japanskog bagrema) i titriranim ekstraktima divljeg kestena, kostrike, crvene vinove loze, gotu kole i borovnice.    

Eterično ulje limuna 10ml Dilara natural cosmetics

8,15 KM
Eterično ulje limuna je antiseptik, blagi stomaholik. Oponaša vitamin P i olakšava protok krvi, smanjuje lomljivost kapilara, stimulira rad jetre.

Gel za vene 100 ml Dr. Theiss

16,10 KM
Dr. Theiss Gel za vene pogodan je za potpornu njegu kod poteškoća s cirkulacijom. Za osvježenje umornih, otečenih, bolnih i teških nogu.

Herbifit Venogel 75 ml Pharmamed

12,25 KM
Herbifit Venogel pomaže kod proširenih vena, ublažava bolove, osjećaj težine i umora u nogama, pospješuje cirkulaciju.

Kapilar tbl a100 Lemident

29,50 KM
Ruski preparat KAPILAR štiti membrane ćelija i poboljšava rad kapilara, uspostavlja mikrocirkulaciju krvi u čitavom organizmu, normalizuje razmjenu materija na ćelijskom nivou.

Kapilar tbl a50 Lemident

17,40 KM
Ruski preparat kapilar štiti membrаne ćelijа i poboljšаvа rаd kаpilаrа,posjeduje protivupаlno i аntihistаminsko dejstvo,uspostаvljа mikrocirkulаciju krvi,smаnjuje opаsnost od stvаrаnjа trombа,smаnjuje gustoću krvi.

Kapsaicin krema 50 gr Maxivita

7,95 KM
Koristi se za ublažavanje bolova i pojačavanje cirkulacije.