Prikaz 1–12 od 29 rezultata

Bio kafa 250g

8,90 KM
Mješavina najkvalitetnije pržene organske kafe za espresso. Organska kafa je proizvedena bez upotrebe hemijskih sredstava, đubriva, herbicida i pesticida koji su loši za naše zdravlje.  

Brahmi u prahu 100g Biofan

15,90 KM
Super namirnica brahmi djeluje kao nervni tonik, pospješuje probavu i optimalan rad mozga.

Bučino ulje 250ml Biofan

21,10 KM
Bučino ulje svojim izuzetnim orašastim okusom daje posebnu i specifičnu aromu mnogim jelima. Dobiva se od sjemenki, odnosno koštica ploda buče.    

Camu Camu organski prah 100g Biofan

27,50 KM
Održavanje zdravog imunološkog sistema.

Cejlonski cimet 125 gr. Biofan

11,35 KM
Dobar je izvor ugljikohidrata, proteina i dijetetskih vlakana. Obiluje važnim mineralima poput mangana, kalcija, željeza, bakra, cinka. Sadrži i vitamine C, K, B2 (pirodoksin) i B6 (riboflavin).

Chaga u prahu 100g Biofan

21,30 KM
Čaga je medicinska gljiva koja sadrži preko 200 hranjivih tvari. Bogata je vitaminom D2 koji obnavlja kosti i zube. Koristi se kao učinkovito sredstvo za sprječavanje stresa.

Chia sjemenke 180g Biofan

8,05 KM
Chia sjemenke su najnovija superhrana. Chia je biljka najbogatija omega-3 masnim kiselinama, proteinom i vlaknima, a također sadrži značajan broj vitamina, minerala i antioksidansa.

Chia sjemenke 200g Biofan

8,10 KM
Chia sjemenke sadrže sve osnovne nutrijente: ugljikohidrate, proteine i masti. Chia je idealna hrana za sportaše zbog toga što sadrži više proteina nego ostale sjemenke i orašasti plodovi.  

Crna sol (kala namak) 500g Biofan

9,15 KM
Ova sol dolazi iz Indije gdje je zovu KALA NAMAK. Služi za soljenje i začinjanje mnogih jela, posebno u južnoazijskoj kuhinji, a nezamjenljiva je u vegetarijanskom omletu od tofua.

Heljda 450 gr Biofan

6,20 KM
Heljda je sjeme biljke Fagopyrum esculentum koja pripada porodici Polygonaceae.Heljda ne sadrži gluten, zbog čega je pogodna za osobe koje su na njega alergične

Himalajska sol krupna 400g Biofan

4,35 KM
Himalajska so je jedina so koja ima savršenu kristalnu strukturu  Iz takve kristalne strukture naše tijelo bez velikog napora može lako i jednostavno apsorbirati sve vrijedne minerale i elemente u tragovima.  

Kakao puter 150g

11,35 KM
Kakao puter je masnoća koja je dobijena iz sjemenki kakao zrna metodom hladnog presovanja i ima delikatan miris i ukus čokolade.