Prirodan i zdrav začin bez pojačivača okusa, šećera i drugih aditiva. Osnova je morska sol sa primjesama susama, đumbira, sojinih mrvica te standardnih sastojaka svih začina: celera, peršuna, korijandera, "curry"-a, mrkve, bijelog i crvenog luka i dr.
Prirodan i zdrav začin bez pojačivača okusa, šećera i drugih aditiva. Osnova je morska sol sa primjesama susama, đumbira, sojinih mrvica te standardnih sastojaka svih začina: celera, peršuna, korijandera, "curry"-a, mrkve, bijelog i crvenog luka i dr.
Ova sol dolazi iz Indije gdje je zovu KALA NAMAK. Služi za soljenje i začinjanje mnogih jela, posebno u južnoazijskoj kuhinji, a nezamjenljiva je u vegetarijanskom omletu od tofua.
Himalajska so je jedina so koja ima savršenu kristalnu strukturu Iz takve kristalne strukture naše tijelo bez velikog napora može lako i jednostavno apsorbirati sve vrijedne minerale i elemente u tragovima.