Prikaži sve 12 rezultate

Apikompleks 250g Medex

17,95 KM
Mješavina meda, matične mliječi, polena, alkoholnog ekstrakta propolisa, vitamina C i riboflavina (vitamin B2). Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema, smanjenju umora, iscrpljenosti te održavanju normalnih crvenih krvnih stanica.

Apisirup 140ml Medex

14,45 KM
Sirup na bazi meda, propolisa, sljeza i timijana. Sadrži vitamine A i C.  Koristi se za blagostanje grla, umiruje kašalj i pomaže u zaštiti respiratornog sistema.

Kapsule Gelée royale a30 Medex

17,85 KM
Kapsule Gelée royale su dodatak prehrani s 350 mg matične mliječi kontroliranog kvaliteta u jednoj kapsuli. Liofiliziran (dehidriran) oblik matične mliječi čuva sve njene prirodne aktivne materije i odlična je dopuna svakodnevnoj prehrani.

Kolagen hidrolizirani u prahu 150g Medex

32,90 KM
Kolagen preparatom unijet ćete 100 % hidrolizirani kolagen, sastavljen od aminokiselina koje u tijelu potiču nastanak vlastitog kolagena. Dobro se apsorbira i doprinosi bujnijoj kosi te lijepim i jakim noktima.

Kolagenlift 10 bočica Medex

45,50 KM
Jedinstvena kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i prirodnog vitamina C. Medex Kolagenlift je pripravak u bočici sa Kolagen Verisolom®,  s posebnim aminokiselinskim sastavom i dobrom biodostupnošću.

Omega 3 Sirup Junior Medex

23,90 KM

Opis

Riblje ulje je važan izvor DHA omega – 3 nezasićenih masnih kiselina koja pridonosi održavanju normalne funkcije mozga. U Omega – 3 Junior sirupu riblje je ulje kombinirano sa medom, limunom i sokom kruške, stoga je ukusno i nema tipičan miris . Tijelo vašeg djeteta će, također, cijeniti dodatak vitamina: Vitamin B12 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, za normalnu psihološku funkciju, smanjenje umora i iscrpljenosti, i omogućava normalno formiranje crvenih krvnih stanica. Vitamin D sudjeluje u održavanju normalnih zubi, vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihičkog funkciji, a oba doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin A doprinosi normalnom metabolizmu željeza i održava normalan vid. Folna kiselina doprinosi normalnom stvaranju krvnih stanica.   Medex Omega-3 Junior sirup može doprinijeti boljoj koncentraciji i pamćenju, i smanjuje rizik od poremećaja hiperaktivnosti . Njegov pozitivan učinak može osjetiti i fetus ili dojeno dijete, stoga je pogodan za trudnice i dojilje. Uporaba: Preporučeni dnevni unos je 10 ml (2 x 5 ml). Djeca bi trebala uzeti nakon obroka (za djecu od godinu dana). Veličina: 140 ml  

Propolis kapi bez alkohola

7,40 KM
Kapi Propolis sadrže 10 % propolisa u bezalkoholnom rastvoru i sa jakim ukusom propolisa nekada su, uz šećernu kocku, predstavljale slatkiš

Propolis kapi u alkoholnom rastvoru 10ml

8,70 KM
Kapi Propolis sadrže 10 % propolisa u alkoholnom rastvoru i sa jakim ukusom propolisa nekada su, uz šećernu kocku, predstavljale slatkiš, a danas su tradicija među Propolisima iz Medexa.

Propolis oral sprej na vodenoj otopini 30ml Medex

15,95 KM
Propolis oral na bazi vode čuva prirodna svojstva propolisa bez karakterističnog i gorkog okusa. Namijenjen je onima koji ne smiju konzumirati alkohol, naročito će mu se obradovati trudnice i dojilje.

Sirup kadulja i islandski lišaj

16,30 KM
Kod iritacije sluzokože grla i suhog kašlja Kod upala oralne sluznice i ždrijela Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema i održavanju normalnih sluznica

Sirup multivitamin junior 150ml Medex

13,30 KM
Medex Multivitamin Junior sirup sadrži mješavinu meda sa svim svojim blagotvornim tvarima i 9 esencijalnih vitamina za djecu koji pridonose njihovoj izdržljivosti i snazi.      

Sirup smrekini vršci sa medom 150ml

16,95 KM
Sirup od smrekinih vršaka i meda, s vitaminom C čuva osnovni narodni recept po kome se smrekini vršci zajedno sa šećerom izlažu suncu.