Prikaz 1–12 od 14 rezultata

Dr. Plant BIO Kelp u prahu (Ascophyllum nodosum) 100g

10,15 KM
Kelp je jedan od najboljih prirodnih izvora joda. Ova morska alga bogata je vlaknima, vitaminima (B, C, D i E.) i mineralima (jod, kalcij, željezo, cink).

Bio Thyroid prah 150g Nutrisslim

24,15 KM
Thyroid Support Drink Mix je napitak s okusom limuna koji podržava i regulira rad štitnjače i služi kao potpora kod hipotireoze.

Čaj koji pomaže kod štitne žlijezde 100g Mobis Pharm

5,10 KM
Pomaže kod tegoba izazvanih bolestima štitne žlijezde i reguliranju njenog rada.

Endokrinol cps a 30 Evalar

21,85 KM
ENDOKRINOL – prvi prirodni kompleks na bazi bijele steže za normalizaciju funkcije štitne žljezde.

Endokrinol cps a 60 Evalar

33,65 KM
Ruski preparat Endokrinol je biljni kompleks za zdravlje štitne žlijezde.

Endokrinol krema gel tuba 50g Evalar

17,55 KM
ENDOKRINOL krema-gel Normalizuje nivo hormona štitne žljezde kod hipo i hiper tireoze. U sastavu kreme „Endokrinol“ su ekstrakti ljekovitog bilja sa visokim sadržajem lektina – nezamjenljivih komponenti za uspostavljanje normalnog rada receptora štitne žljezde.  

Jointace Omega-3 cps 30 Vitabiotics

22,10 KM
Jointace Omega 3 kapsule su naučno formulisane kako bi omogućile dejstvo glukozamina sa omega-3 i bakalarovim uljem i pomoćnim hranjivim tvarima za održavanje gipkih i elastičnih zglobova.

Kelp – Jod 250 tbl Kal

29,95 KM
Jod doprinosi normalnom rastu djece, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj kongitivnoj funkciji, normalnom metabolizmu stvaranja energije te održavanju normalne kože.

Kelp (kombu) alga u prahu 250g

25,30 KM
Jedan je od najboljih prirodnih izvora joda, minerala prijeko potrebnog za normalan rad štitne žlijezde, koja je odgovorne za rast, energiju i pravilan metabolizam.

Med sa dodacim Tirolag

18,55 KM
Pomaže kod tegoba štitne žlijezde i regulisanju njenog rada.

Selen 100μg softgels 100 Pharmamed

18,40 KM
Selen doprinosi normalnoj funkciji štitnjače, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i noktiju, te zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Thyromaxx cps 50 Biobalans

37,05 KM
Thyromaxx® je jedinstvena nutricionistička podrška normalnom funkcioniranju štitnjače i proizvodnji hormona važnih za održavanje zdravog i aktivnog metabolizma.