Prikaži sve 11 rezultate

BIO Zinc 15mg a100cps Solaray

26,10 KM
Bio Zinc je proizveden u cilju optimizacije cinkove absorpcije potvrđene znanstvenim podacima. Znanstvena istraživanja potvrdila su ubrzanu absorpciju u slučaju konzumiranja oblika cinkovog pikolinata i cinkovog citrata.

Calcium citrate + vitamin D3 1000mg cps 90 Solaray

28,15 KM
Calcium Citrate D3 je vezan s prirodom citratnom kiselinom, te je formuliran za pojačanu apsorpciju i iskoristivost u tijelu.

CranActin cps 60 Solaray

44,80 KM
CranActin formula uspješno regulira i pomaže pri liječenju simptoma infekcije urinarnog trakta.

CranActin kapi 59ml Solaray

60,85 KM
CranActin formula uspješno regulira i pomaže pri liječenju simptoma infekcije urinarnog trakta. CranActin je tečni oblik originalne formule posebno namijenjen za primjenu kod djece i to već od prvog dana.  

D-Mannose & CranActin cps 60 Solaray

82,25 KM
Uspješan prirodni proizvod za primjenu kod rekurentnih nekompliciranih upala mokraćnog mjehura.

Food carotene a30 cps Solaray

21,50 KM
Food Carotene je 100 % prirodni, napredni proizvod bogat prirodnim karotenom dobiven iz alge Dunaliella salina, Jama, soka mrkve, praha rajčice i Spiruline za potpunu nadopunu vitamina A.

Kapsule origano a60 softgels Solaray

32,70 KM
Preporučuje se osobama sa urinarnim, respiratornim i gljivičnim infekcijama kao i osobama sa oslabljenim imunitetom.

Rhodiola 100mg cps 30 Solaray

41,85 KM
Kapsule pomažu kod simptoma stresa, umora, fizičkog i psihičkog napora.

Saw Palmetto a50 cps Solaray

32,25 KM
Saw Palmetto proporučuje se svim muškarcima u zreloj dobi koji pate od sindroma povećane prostate te onima koji zbog bilo kojeg razloga imaju problema s mokrenjem.

Slatki pelin a 100 Solaray

45,65 KM
Glavna aktivna komponenta slatkog pelina je artemisinin koji efektivno čisti organizam od kancerogenih stanica selektivno ih uništavajući.

Tečni E vitamin 60ml Solaray

54,60 KM
Tekući vitamin E dobiven je iz soje, vitamin E (d-alfa tokoferil acetat, neesterificirana mješavina tokoferola (d-gama, d-delta, d-beta tokoferol)) dolazi u kombinaciji s mješavinom kompleksa tokotrienola (d-gama, d-alfa, d-delta tokotrienol).
  • 60 mililitara (cca. 100 serviranja)
  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob
Preparat je pripravljen iz stopostotnog, prirodnog d-alfa tokoferola te mješavine tokoferola. Zbog oblika je vrlo pogodan i za primjenu na koži (razna kožna oboljenja) a posebno za lice jer koži osigurava potrebnu zaštitu i djeluje revitalizirajuće. Veličina: 60 ml Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.