Prikaz 1–12 od 21 rezultata

Dr. Plant kapi mršavljenje 30ml

8,45 KM
Aktivni sastojci mješavine biljnih kapi na prirodan način pomažu redukciji tjelesne mase, ubrzavanju metabolizma, pretvaranju masti u energiju i izbacivanju viška vode iz organizma.

Dr. Plant sirće od divlje jabuke 100% prirodno bez šećera 500ml

7,15 KM
Jabukovo sirće je temeljni sastojak zdravlja i vitalnosti. Bogato je vitaminima A, B, C, mineralima florom, fosforom, kalcijumom, magnezijumom, natrijumom i željezom  i sadrži 13 esencijalnih aminokiselina i enzime.  

Dr. Plant zeleni čaj ( Camellia sinensis folium ) 50g

5,95 KM
Sastav: Osušeni listovi zelenog čaja. Pripremanje i upotreba: Proključalu vodu malo ohladiti zatim prekriti listićima zelenoga čaja, procijediti nakon 5 min i piti. Djelovanje: Korisiti se za jačanje imuniteta, smanjuje rizik od raka.

30 Days Waistline 120 tbl Immitec

54,35 KM
Tablete za uspješan gubitak tjelesne mase s naglaskom na gubitak masnog tkiva oko struka i abdomena. Osim toga, doprinose jačanju imuniteta, djeluju i kao zaštitnik jetre.

Ananas a60 cps Medicura

16,00 KM
Dodatak prehrani na bazi ananasa, biljne komponente koja se tradicionalno koristi zbog svojih mnogobrojnih pozitivnih djelovanja.

Cactus diet a20 Encian

14,60 KM
100% prirodan proizvod koji doprinosi regulaciji tjelesne mase.

Čaj slim fit 50g Pharmamed

7,15 KM
Pomaže regulaciji tjelesne težine.

Cardiofit koktel 500 ml

18,85 KM
Prirodno riješenje za balansiran organizam.

Chia sjemenke 180g Biofan

8,05 KM
Chia sjemenke su najnovija superhrana. Chia je biljka najbogatija omega-3 masnim kiselinama, proteinom i vlaknima, a također sadrži značajan broj vitamina, minerala i antioksidansa.

Cimet + jabukovo sirće 30tbl Vitalon Biopharm

16,80 KM
Jedan od suplemenata ishrani koji lekari najčešće preporučuju i koji daje vidljive rezultate u prevenciji dijabetisa i to potpuno prirodnim putem.

Citrax Forte cps 30 Bioclinica

25,40 KM
Dodatak ishrani sa gorkom pomoranđom i limunom, namjenjen za smanjenje tjelesne težine.

CitroLinea max 40 tableta

13,80 KM
Dodatak prehrani koji se koristi u kontrolisanju tjelesne težine u kombinaciji sa adekvatnom niskokaloričnom dijetom, uz određeni nivo fizičke aktivnosti.