Prikaz 1–12 od 199 rezultata

Dr. Plant aronija matični sok hladno cijeđen 100% prirodno bez šećera 500ml

11,70 KM
Aronija predstavlja moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna. Aronija je bogata antioksidantom antocijanom koji  jača imunitet, smanjuje rizik od raka i  usporava starenje.

Dr. Plant BIO Ashwagandha u prahu (Withania somnifera) 100g

9,90 KM
Ashwaganda je jedna od najpoznatijih ayurvedskih biljaka koja pripada kategoriji rasajana (pomlađivaća organizma) i ima široki spektar djelovanja.

Dr. Plant BIO cejlonski cimet u prahu 150g

9,30 KM
Cejlonski cimet sadrži protuupalno, antioksidativno i antimikrobno djelovanje. Ta svojstva znače da cejlonski cimet podržava vaše imunološko zdravlje.

Dr. Plant BIO Ječmena trava u prahu (Hordeum vulgare) 100g

10,70 KM
Ječmena trava u prahu pomaže detoksikaciji organizma, jača imunološki sistem, doprinosi smanjenju umora.

Dr. Plant BIO Moringa u prahu (Moringa oleifera) 100g

7,95 KM
Moringa pomaže kod regulacije krvnog pritiska,dijabetesa,gubitka energije i težine,pothranjenosti,bolesti respiratornog trakta.Koristi se i kao afrodizijak.

Dr. Plant BIO Reishi prah (Ganoderma lucidum) 100g

17,10 KM
Reishi gljiva pokazuje antitumorsko, antioksidativno, protuupalno djelovanje. Ima pozitivan učinak na jačanje odbrambenog mehanizma organizma.

Dr. Plant BIO Šipurak u prahu (Cynosbati fructus) 100g

13,65 KM
Plod šipurka je bogat vitaminom C te ima ključnu ulogu u sintezi kolagena i pravilnom funkcionisanju imunog sistema.

Dr. Plant čaj ehinacea (Echinaceae herba) 40g

3,95 KM
Sastav: osušeni nadzemni dio ehinacee. Pripremanje i upotreba: 1-2 čajne kašike preliti sa 2dl vode i poklopiti. Nakon 10 minuta procijediti i piti (3x dnevno).

Dr. Plant čaj hibiskus cvijet (Hibisci flos) 40g

3,10 KM
Sastav: osušeni cvjetovi hibiskusa. Pripremanje i upotreba: 1-2 čajne kašike hibiskusa preliti sa 2dl ključale vode, piti 3x dnevno. Djelovanje: doprinosi jačanju imuniteta i oporavku organizma od prehlade i gripe.

Dr. Plant čaj ivansko cvijeće (Galii Veri herba) 40g

3,65 KM
Sastav: osušeni nadzemni dio ivanjskog cvijeća. Pripremanje i upotreba: 1-2 čajne kašike preliti sa 2dl ključale vode, piti 2x dnevno. Djelovanje: odbrambeni sistem organizma, pomoć kod prehlade i gripe.

Dr. Plant čaj šipak plod (Cynosbati fructus) 100g

3,20 KM
Sastav: Osušeni i usitnjeni plodovi šipka. Pripremanje i upotreba: 1 supenu kašiku čaja preliti sa 2dl vode, ostaviti 15min da odstoji procijediti i piti. Djelovanje: Plod šipka je odlično sredstvo za jačanje imuniteta.  

Dr. Plant čaj zova plod (Sambuci fructus) 50g

5,00 KM
Sastav: osušeni plodovi zove. Pripremanje i upotreba: 1-2 čajne kašike preliti sa 2dl ključale vode, piti 2x dnevno. Djelovanje: efikasno djelovanje kod virusa gripe i jačanja imuniteta.