Novosti

Pharmacy & Bio sa proizvodnom linijom Dr. Plant je sponzor projekta “Osnaživanje i promocija taekwondo sporta”

Sarajevo, 23. oktobar 2022. – Domaća kompanija Pharmacy & Bio sa svojim brendom Dr. Plant je sponzor projekta “Osnaživanje i promocija taekwondo sporta” u okviru kojeg je realizovan događaj Taekwondo škola na otvorenom.

Događaj je realizovan na Vilsonovm šetalištu, a učesnici projekta su bili taekwondo klubovi sa područja općine Novo Sarajevo i to:

  • Taekwondo klub Šampion
  • Taekwondo klub Željezničar
  • ITF taekwondo klub Tornado

“S obzirom na to da je sport jedan od bitnih faktora koji doprinosi zdravom i kvalitetnom načinu života, Pharmacy & Bio sa proizvodnom linijom Dr. Plant nastoji da bude prisutan na takvim događajima i to činimo shodno mogućnostima”, ističe Aida Delić Šarić mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio.

Cilj kompanije Pharmacy & Bio je sve inovativnosti u biljnoj medicini učiniti dostupnim i na usluzi krajnjim kupcima, a vodilja proizvodne linije Dr. Plant su najefikasnije prirodne metode liječenja, detoksikacije i čišćenja organizma, te zdravija i kvalitetnija ishrana.

Proizvodi Dr. Plant su dostupni za kupovinu na web shopu www.pharmacy-bio.ba, u Pharmacy & Bio i Zenta Farm maloprodaji, kao i svim bolje opremljenim apotekama na prostoru cijele BiH.