Novosti

GRADIMO BUDUĆNOST KROZ ZDRAVE NAVIKE: Pharmacy&Bio uz Dr. Plant sponzori Svjetskog taekwondo prvenstva i teakwondo viceprvakinje Evrope Sare Pidro


Sarajevo, 30. august 2023. – S ponosom objavljujemo da je kompanija Pharmacy & Bio sponzor aktuelnog Svjetskog taekwondo prvenstva za kadete, koje se održava u Sarajevu od 28. do 31. augusta. Osim što smo dio ovog velikog događaja za BiH, koji je okupio više od 1000 takmičara iz 76 zemalja, posebno smo ponosni na uspjeh talentovane Sare Pidro, čiji smo odlazak na Evropsko juniorsko prvenstvo također podržali.

Gradimo budućnost kroz zdrave navike

Pharmacy & Bio, prepoznat po svom brendu Dr. Plant, bazira svoje poslovanje na ideji očuvanja i unapređenja zdravlja kroz prirodne proizvode i odgovorno poslovanje. “Sponzorstvo ovako velikog i važnog sportskog događaja, kao i podrška Sari Pidro, odlično se uklapaju u našu misiju”, ističe mr. Aida Delić Šarić, direktorica kompanije Pharmacy & Bio.

Sara Pidro – Budućnost taekwondoa

U kategoriji juniora, u olimpijskim taekwondo disciplinama, Sara Pidro je postala viceprvakinja Evrope. “Podrškom Sari Pidro želimo istaći koliko nam je stalo do individualnog uspjeha i razvoja u sportu. Sara je dokaz da posvećenost, disciplina i zdrave životne navike mogu odvesti daleko, i uzbuđeni smo što možemo biti dio njene sportske karijere,” dodaje mr. Aida Delić Šarić direktorica Pharmacy & Bio. 

Pharmacy & Bio je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih proizvoda za očuvanje zdravlja. Nastala iz velike ljubavi prema prirodi, kompanija je posvećena omogućavanju svima da na prirodan način očuvaju svoje zdravlje i unaprijede kvalitetu življenja. Posjetite našu web stranicu i društvene mreže da saznate više o našim proizvodima i misiji.