Novosti

Gold Collagen u fokusu: Predstavnik Gold Collagena iz Minerve u posjeti Pharmacy & Bio

Sarajevo, 7. mart, 2024 – Protekle sedmice imali smo čast ugostiti Paola Geracia, Senior International Business Development Managera iz kompanije Minerva iz Londona u čijem je vlasništu priznati brend Gold Collagen. Ova značajna posjeta odraz je kontinuirane posvećenosti i zajedničkih napora u promovisanju zdravlja kroz inovativne proizvode.

Tokom svoje posjete, gosp. Geraci imao je priliku obići naše biljne apoteke koje su poznate po širokom asortimanu proizvoda koji su usmjereni na potrebe i zdravlje zajednice. Također, posjetio je i naš sektor proizvodnje gdje je upoznat s naprednim tehnološkim procesima i strogo kontrolisanim standardima kvalitete koji čine temelj našeg poslovanja.

“Sa velikim zadovoljstvom smo ugostili gospodina Paola, Senior International Business Development Managera iz kompanije Minerva, u našim prostorijama. Ova posjeta je simbol produktivne suradnje između naših kompanija, sa fokusom na zastupništvo i distribuciju Gold Collagena, inovativnog proizvoda koji je već ostvario značajan uticaj na tržištu Bosne i Hercegovine. Kroz naše partnerstvo, zajednički smo posvećeni težnji da naši klijenti imaju pristup najkvalitetnijim i najinovativnijim rješenjima koja mogu doprinijeti njihovoj kvaliteti života”, ističe Aida Delić Šarić, mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio.

Gosp. Geraci izrazio je svoje zadovoljstvo napretkom i posvećenošću Pharmacy & Bio tima u promociji zdravlja, ističući važnost zajedničkih napora u osiguravanju pristupa najnovijim i najkvalitetnijim proizvodima na tržištu.

Pharmacy & Bio nastavlja s misijom unapređenja zdravstvene svijesti i pružanja najboljih proizvoda svojim klijentima, uz podršku i stručnost međunarodnih partnera. Ova posjeta još je jedan korak naprijed u našoj težnji za izvrsnošću i inovacijama u našoj industriji.