Novosti

Kvalitet i priroda u sinergiji – Dr. Plant herbalni prahovi su prirodna podrška vašem zdravlju

Želite li unaprijediti svoju svakodnevicu uz prirodne proizvode? Ako je odgovor da, onda je ovaj članak za vas. Skrenut ćemo vam pažnju na Dr. Plant herbalne prahove. Proizvedeni su 100% prirodno s pažnjom koju možete pronaći samo kod kuće, a kvalitet je nešto na što smo posebno ponosni.

Šta su Dr. Plant herbalni prahovi?

Dr. Plant herbalni prahovi su rezultat pažljivog odabira najkvalitetnijih biljaka, koje se potom obrađuju kroz procese koji zadržavaju njihove prirodne nutritivne vrijednosti. Svaki proizvod je zasnovan na 100% prirodnoj proizvodnji.

Benefiti Dr. Plant herbalnih prahova

Dr. Plant herbalni prahovi mogu unaprijediti vašu ishranu na brojne načine. Bogati su vitaminima, mineralima i antioksidantima, što može pomoći u jačanju imunološkog sistema, poboljšanju probave, održavanju energije, mentalne jasnoće i drugih potreba.

Kako koristiti Dr. Plant herbalne prahove

Dr. Plant herbalni prahovi su lako prilagodljivi vašoj svakodnevici. Možete ih dodati u smoothie, jogurt, čaj ili čak u obroke. Svaki proizvod dolazi sa preciznim uputstvima za doziranje, a ukoliko imate bilo kakve nedoumice, uvijek se možete konsultovati sa farmaceutom ili ljekarom.

Gdje kupiti Dr. Plant herbalne prahove

Naši proizvodi su dostupni na preko 750 lokacija širom Bosne i Hercegovine! Možete ih pronaći u svim bolje opremljenim apotekama, gde će stručno osoblje biti spremno da vam pruži sve potrebne informacije.

Osim toga, nudimo besplatnu dostavu:

✅ U Kantonu Sarajevo za narudžbe iznad 50,00 KM,

✅ U ostatku BiH za narudžbe iznad 100,00 KM

Za narudžbe ispod prethodno navedenih iznosa, cijena isporuke iznosi 8,00 KM na prostoru cijele BiH. Ukoliko imate pitanja ili trebate pomoć pri odabiru pravog proizvoda za vas, slobodno nam se obratite.

Dr. Plant herbalni prahovi su odličan način da unaprijedite svoju ishranu i poboljšate kvalitet života. Pozivamo vas da istražite sve benefite ovih proizvoda i otkrijete blagodati koje nam priroda nudi.

Dr. Plant aronija prah ( brašno od aronije ) 100g

4,95 KM
Može se koristiti kao dodatak (začin) prilikom pravljenja hljeba, peciva, kolača, preliva, i raznih sosova.

Dr. Plant BIO Ashwagandha u prahu (Withania somnifera) 100g

13,35 KM
Ashwaganda je jedna od najpoznatijih ayurvedskih biljaka koja pripada kategoriji rasajana (pomlađivaća organizma) i ima široki spektar djelovanja.

Dr. Plant BIO cejlonski cimet u prahu 150g

11,60 KM
Cejlonski cimet sadrži protuupalno, antioksidativno i antimikrobno djelovanje. Ta svojstva znače da cejlonski cimet podržava vaše imunološko zdravlje.

Dr. Plant BIO Chlorella u prahu (Chlorella vulgaris) 100g

21,05 KM
Hlorela jača imunitet te ublažava upalne procese u organizmu, smanjuje holesterol i spriječava bolesti krvnih žila.Koristi se kao učinkovito sredstvo u procesima detoksikacije organizma.

Dr. Plant BIO Ječmena trava u prahu (Hordeum vulgare) 100g

13,40 KM
Ječmena trava u prahu pomaže detoksikaciji organizma, jača imunološki sistem, doprinosi smanjenju umora.

Dr. Plant BIO kakao u prahu 150g

6,85 KM
Super namirnica kakao je pun antioksidansa, magnezija i nutritivnih tvari, koje nas napune sa energijom i učine zdravima i sretnima.

Dr. Plant BIO Kelp u prahu (Ascophyllum nodosum) 100g

10,15 KM
Kelp je jedan od najboljih prirodnih izvora joda. Ova morska alga bogata je vlaknima, vitaminima (B, C, D i E.) i mineralima (jod, kalcij, željezo, cink).

Dr. Plant BIO kurkuma u prahu 150g

8,05 KM
Kurkuma svoju ljekovitost mora zahvaliti ljekovitom sastojku kurkuminu koji je poznat po svojim anti-upalnim svojstvima.  U Ayurvedi je neizostavan dio tretmana kod dijabetesa i artritisa, koristi se za  ublažavanje upala.

Dr. Plant BIO Moringa u prahu (Moringa oleifera) 100g

9,95 KM
Moringa pomaže kod regulacije krvnog pritiska,dijabetesa,gubitka energije i težine,pothranjenosti,bolesti respiratornog trakta.Koristi se i kao afrodizijak.

Dr. Plant BIO Pšenična trava u prahu (Triticum aestivum) 100g

13,35 KM
Pšenična trava povezana je sa mnogim zdravstvenim prednostima uključujući gubitak kilograma,detoksikaciju,protivupalni efekat,niži holesterol i bolju regulaciju šećera u krvi.

Dr. Plant BIO Psyllium ljuspice u prahu (Plantago ovata)100g

12,70 KM
Psyllium ljuspice odličan su izvor biljnih vlakana ključnih za održavanje funkcionalnih, čistih i zdravih crijeva.

Dr. Plant BIO Reishi prah (Ganoderma lucidum) 100g

21,40 KM
Reishi gljiva pokazuje antitumorsko, antioksidativno, protuupalno djelovanje. Ima pozitivan učinak na jačanje odbrambenog mehanizma organizma.

Dr. Plant BIO sikavica u prahu (Silybum marianum) 100g

6,95 KM
Sikavica u prahu pomaže u detoksikaciji jetre, kod hepatitisa, ciroze jetre, osobama sklonim većem unosu alkohola i masne hrane.

Dr. Plant BIO Šipurak u prahu (Cynosbati fructus) 100g

17,05 KM
Plod šipurka je bogat vitaminom C te ima ključnu ulogu u sintezi kolagena i pravilnom funkcionisanju imunog sistema.

Dr. Plant BIO Spirulina u prahu (Arthrospira platensis) 100g

15,10 KM
Spirulina-modrozelena alga jača imunitet,poboljšava pamćenje i koncentraciju,pomaže kod stresa,nesanice,menopauze i simptoma PMS-a,smanjuje krvni pritisak,pomaže kod artritisa i reume.

Dr. Plant BIO Zlatna maka u prahu (Lepidium meyenii) 100g

9,50 KM
Maka pomaže u regulisanju i uspostavljanju hormonalnog balansa cjelokupnog organizma.