Novosti

Dani otvorenih vrata u Pharmacy & Bio: Od 19. 6. do 23. 6. očekuju vas sniženja i druge pogodnosti

Pharmacy & Bio, domaća kompanija posvećena proizvodnji i prodaji prirodnih proizvoda za prevenciju i očuvanje zdravlja, sa zadovoljstvom poziva sve ljubitelje prirode i zdravog načina života na Dane otvorenih vrata. Događaj će se održati od 19. do 23. juna u Pharmacy & Bio biljoteci na adresi Igmanska 58, Vogošća.

Od osnivanja 2016. godine, Pharmacy & Bio sa ponosom nastavlja svoju misiju unaprijeđenja zdravlja i kvaliteta života ljudi. Kroz naše prirodne proizvode, stručne savjete, edukativne sadržaje i društveno odgovorne aktivnosti, svakodnevno radimo na unaprijeđenju zajednice u kojoj živimo.

Doživite Dr. Plant priču

U centar pažnje ovog događaja ponosno ističemo naš vrhunski brend Dr. Plant. Priča Dr. Plant brenda je utemeljena na posvećenosti naših stručnjaka, naučnom istraživanju i želji da korisnicima pružimo samo najbolje – proizvode koji su visoko kvalitetni i 100% prirodni.

Tokom trajanja Dana otvorenih vrata,  pružamo vam priliku da na poseban način doživite Dr. Plant priču. 

Nudimo vam: 

  • 20% popusta na Dr. Plant proizvode, 
  • učešće u Dr. Plant nagradnoj igri, 
  • mogućnost da osvojite Dr. Plant poklone,  
  • degustaciju Dr. Plant proizvoda,
  • upoznavanje i razmjenu iskustva sa korisnicima koji su već iskusili benefite Dr. Plant proizvoda. 

Iskoristite brojne pogodnosti naših partnera

Osim pogodnosti na Dr. Plant asortiman – očekuju vas sniženja, promocije i pokloni koje smo vam omogućili u saradnji sa našim cijenjenim partnerima, kao što su Medimpex, Mobispharm, Biotika, Herbalis, Pharmamed, Cydonia, BM logistic, Cek, Maxivita, Biomedic, Fan commerce, ZADA Pharmaceuticals.

Bez obzira na to da li ste već ljubitelj prirodnih proizvoda ili tek počinjete da istražujete ovu oblast, Dani otvorenih vrata su prilika da se upoznate sa širokim spektrom prirodnih proizvoda, naučite više o njima i saznate kako mogu unaprijediti vaš svakodnevni život.

Obilježite ovaj događaj zajedno sa nama i iskoristite brojne pogodnosti koje smo vam pripremili. Očekujemo vas.