Novosti

Pharmacy & Bio uz Brend Dr. Plant daje podršku zdravom načinu života kroz sponzorstvo Multi European Games Taekwondo takmičenja u Sarajevu

Sarajevo, 11. maj 2023. – Pharmacy & Bio je sponzor predstojećeg “Multi European Games” taekwondo takmičenja, koje će se održati u Sarajevu od 11. do 14. maja. Ovo prestižno takmičenje okupit će 725 takmičara iz 36 zemalja.

Pharmacy & Bio sponzoriše ovaj događaj kao dio svoje misije u promociji zdravog načina života. Kompanija vjeruje u snagu prirode i nastoji svima omogućiti da na prirodan način očuvaju svoje zdravlje i unaprijede kvalitetu življenja.

Aida Delić Šarić mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio izjavila je: Podrška događajima poput ovog od velike je važnosti za našu misiju. Taekwondo je sport koji promoviše disciplinu, snagu i zdravlje, vrijednosti koje su u skladu s našom filozofijom. Sretni smo što smo u mogućnosti podržati ovaj događaj i veselimo se što ćemo vidjeti naše sportiste kako se takmiče na vrhunskom nivou.”

Pharmacy & Bio, uz svoj brend Dr. Plant, predan je stvaranju kvalitetnih i 100% prirodnih proizvoda. Ovaj događaj je samo jedan od načina na koji kompanija pokazuje svoju posvećenost zdravlju i dobrobiti zajednice.

Taekwondo savez Bosne i Hercegovine održao je konferenciju za medije povodom održavanja takmičenja, a više o tome možete pročitati u tekstu koji je prenio portal klix – pročitajte ovdje.

Gledamo naprijed prema uzbudljivom taekwondo takmičenju i želimo svim takmičarima sreću na predstojećim mečevima.