Novosti

Pharmacy & Bio na Cosmofarma Sajmu 2023: Povezivanje sa liderima na tržištu i istraživanje trendova

Bologna, 5. – 7. maj 2023. – Pharmacy & Bio, proizvođač i distributer Dr. Plant proizvoda, sa ponosom ističe posjetu Cosmofarma Sajmu 2023 održanom u Bologni.

Predstavnici kompanije Pharmacy & Bio prisustvovali su sajmu kako bi se upoznali s najnovijim trendovima u industriji te ostvarili kontakte s potencijalnim partnerima i dobavljačima.

Jusuf Klino, direktor prodaje, ističe: “Na Cosmofarma Sajmu uspješno smo uspostavili kontakte s liderima u našoj industriji na međunarodnom tržištu i dogovorili potencijalnu saradnju. Osim toga, upoznali smo ih s našom misijom, vrijednostima i stručnim timovima. Kroz razne događaje koji su se održavali tokom sajma, proširili smo svoje znanje i vještine u oblasti prirodnih proizvoda, tehnologija i najboljih praksi u industriji. Ovo iskustvo će doprinijeti poboljšanju naše ponude i kvaliteta usluge za naše kupce u Bosni i Hercegovini.”

Cosmofarma Sajam je međunarodni događaj posvećen zdravlju i ljepoti, koji okuplja predstavnike farmaceutske industrije, proizvođače kozmetike, zdravstvenih proizvoda, medicinskih uređaja, dodataka prehrani i usluga povezanih s zdravljem i ljepotom. Održava se svake godine i pruža platformu za profesionalce iz različitih oblasti kako bi razmjenjivali iskustva, učili o novim trendovima, razvijali poslovne mreže i predstavljali svoje proizvode i usluge.