Novosti

Pharmacy & Bio uz brend Dr. Plant nagradio najbolje sportiste Kantona Sarajevo

Sarajevo, 17. 2. 2022. – Sportski savez Kantona Sarajevo je sinoć održao svečanu ceremoniju proglašenja najboljih sportista Kantona Sarajevo za 2022. godinu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo.

U kategoriji najbolje sportistkinje, nagradu je osvojila karatistkinja Nejra Sipović. U kategoriji najboljeg sportiste, nagradu je osvojio taekwondoista Nedžad Husić. Oni su svojim predanim radom i trudom ostvarili zapažene rezultate, te u prethodnoj godini ostavili dubok trag u svijetu sporta.

Ponosni sponzor događaja, brend Dr. Plant, u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnosti, odlučio je nagraditi najbolje pojedince zdravim i korisnim poklonima. “Mi smo oduvijek bili posvećeni promovisanju zdravog načina života, a sport je jedna od aktivnosti koja nam pomaže da to postignemo. Zato smo odlučili podržati ovaj događaj i nagraditi najbolje sportiste s našim proizvodima kao vid podrške da se nastave truditi i raditi u zdravom okruženju”, izjavila je Aida Delić Šarić mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio.

Pobjednicima su uručeni pokloni sa proizvodima brenda Dr. Plant, koji će im pomoći u njihovih svakodnevnim sportskim aktivnostima. Čestitamo još jednom svim pobjednicima, te se nadamo da će im ovo priznanje biti dodatni motiv za još veće uspjehe u budućnosti.