Novosti

Pharmacy & Bio uz brend Dr. Plant nastavlja davati podršku sportu

Sarajevo će 19. i 20. novembra biti domaćin međunarodnog G2 turnira, najbolji bosanskohercegovački taekwandoista Nedžad Husić je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Meksiku, a kadetska reprezentacija nastupa na Europskom prvenstvu na Malti. Kompanija Pharmacy & Bio sa brendom Dr. Plant je sponzor ovih aktivnosti.

Nedžad Husić je jedini bh. predstavnik na seniorskom Svjetskom prvenstvu koje se održava u Meksiku. U izuzetno jakoj konkurenciji u kojoj je oko 60 natjecatelja naš najbolji predstavnik će tražiti svoju šansu i vjerujemo predstaviti sebe, savez i državu u najboljem svjetlu.” istakao je na konferenciji za medije jučer član predsjedništva Taekwondo saveza Samir Šarić.

Husić je jučer u poslijepodnevnim satima odradio borbu i zauzeo 5. mjesto, što je izvrstan rezultat na čemu mu čestitamo.

Kadetsku reprezentaciju BiH očekuje nastup na Evropskom prvenstvu na Malti. Šarić se nada da mladi bh. takmičari mogu ostvariti dobre rezultate jer su imali odlične nastupe na Svjetskom prvenstvu koje je održano ljetos u Sofiji, a gdje se pet bh. kadeta borilo za medalju. Kompanija Pharmacy & Bio sa brendom Dr. Plant je financirala kompletnu opremu za bh. natjecatelje.

“Shodno misiji naše kompanije nastojimo biti podrška aktivnostima koje doprinose zdravijem pojedincu, ali i okruženju kojem pripadamo”, ističe Aida Delić Šarić mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio.

Jedan od ciljeva kompanije Pharmacy & Bio je sve inovativnosti u biljnoj medicini učiniti dostupnim i na usluzi krajnjim kupcima, a vodilja proizvodne linije Dr. Plant su najefikasnije prirodne metode liječenja, detoksikacije i čišćenja organizma, te zdravija i kvalitetnija ishrana.

Proizvodi Dr. Plant su dostupni za kupovinu na web trgovinama www.pharmacy-bio.ba i www.zentafarm.ba, u Pharmacy & Bio i Zenta Farm poslovnicama, kao i svim bolje opremljenim apotekama na prostoru cijele BiH.