Novosti

Škola roditeljstva i priručnik “Prvi dani s bebom”: Pharmacy & Bio i Dr. Plant podržali aktivnosti koje će olakšati živote mladih roditelja

Sarajevo, 17. 3. 2023 – Pharmacy & Bio uz brend Dr. Plant sa velikim zadovoljstvom ističe podršku Besplatnoj školi roditeljstva „Prvi dani s bebom“, koja se održala u organizaciji Instituta za majku i dijete (UMBD) u Hotelu Hills.

Na ovom događaju, koji je okupio više od 300 trudnica i roditelja, predstavljen je priručnik pod istim nazivom. Priručnik “Prvi dani s bebom” predstavlja jedinstvenu priliku za roditelje da saznaju sve što je potrebno kako bi se brinuli o svojoj bebi u prvih nekoliko dana života i omogućava roditeljima da bebu odgajaju prema vlastitim, prirodnim instinktima uz jednostavne savjete stručnjaka.

“Obzirom na cilj Instututa za majku i dijete da priručnikom uđe u dom svakog novorođenčeta i podrži roditelje u njihovom najvažnijem zadataku – odgoju zdrave, sretne i uspješne nove generacije, kao društveno odgovorna kompanija osjetili smo obavezu da se pridružimo projektu i budemo dio ove divne priče”, izjavila je Aida Delić Šarić mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio.

Posjetiocima Besplatne škole bila je dostupna i ponuda proizvoda brenda Dr. Plant, uključujući prirodne platnene pelene koje se mogu višekratno koristiti, set od 3 prirodne tetra pelene, kao i prirodni anti-colic jastuk punjen košpicama višnje. Svaki posjetilac je imao priliku da se upozna sa ovim proizvodima, ali i dobije prigodne poklone.

Dr. Plant prirodne platnene pelene (višeupotrebne)

26,70 KM
Izrađene od prirodnih materijala, bez štetnih hemijskih supstanci, platnene pelene su najbolji izbor za nježnu bebinu kožu.

Dr. Plant prirodne tetra pelene 3 kom

17,75 KM
Tetra pelene su izrazito mekane za nježnu bebinu kožu, imaju veliku moć upijanja, te imaju raznovrsnu primjenu.

Dr. Plant prirodni anti-colic jastuk (punjen košpicama višnje)

18,95 KM
Jastučić sadrži košpice višanja iz domaće proizvodnje koje su termički obrađene i osušene na suncu na potpuno prirodan način.    

Domaća komanija Pharmacy&Bio se nastavlja zauzimati za podršku i razvoj priča koje doprinose boljem i zdravijem načinu života. “Nadamo se da će Besplatna škola roditeljstva „Prvi dani s bebom“ imati pozitivan uticaj na sve mlade roditelje i pomoći im da se sa samopouzdanjem nose u ovoj plemenitoj ulozi”, ističu iz kompanije Pharmacy & Bio.