Novosti

Tim Pharmacy & Bio uživo prati inovacije sa svjetskog sajma BIOFACH 2024 u Nürnbergu

U nastojanju da kontinuirano unapređuje svoje usluge i prati najnovije trendove u svijetu zdravlja, Pharmacy & Bio d.o.o. sa zadovoljstvom obavještava javnost da je naša predana ekipa trenutno prisutna na prestižnom međunarodnom sajmu BIOFACH 2024, koji se održava u Nürnbergu, Njemačka, od 13. do 16. februara.

Kao vodeći globalni događaj posvećen organskoj hrani, BIOFACH sajam predstavlja idealnu platformu za naš tim kako bi se upoznao s inovacijama, održivim rješenjima i najnovijim trendovima u industriji organske hrane. Ovogodišnji sajam fokusira se na promociju održivosti, zdravlja i ekološke svijesti, vrijednosti koje Pharmacy & Bio d.o.o. s ponosom dijeli i promovira u svojim poslovnim praksama.

Tokom ovog četverodnevnog događaja, naša ekipa ima priliku da se sastaje s vodećim svjetskim proizvođačima, inovatorima i stručnjacima iz organskog sektora. Razmjena znanja i iskustava ne samo da je inspirativna već i izuzetno produktivna, s brojnim mogućnostima za buduće saradnje i partnerstva.

Aida Delić Šarić, mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio izjavljuje: “Posjeta sajmu BIOFACH je za nas prilika da se direktno uvjerimo u najnovije svjetske trendove i da ih donesemo na bosanskohercegovačko tržište. Ovaj korak još jednom potvrđuje našu posvećenost izvrsnosti i inovacijama u službi naših kupaca.”

S obzirom na bogatstvo informacija i novih otkrića, naš tim aktivno radi na evaluaciji potencijalnih proizvoda i partnerstava koji bi mogli dodatno obogatiti našu ponudu. Poseban fokus stavljen je na proizvode koji su u skladu s našim težnjama, odražavajući našu misiju da promovišemo zdraviji i održiviji način života među našim kupcima.