Ostalo

Ne kupujem napamet: Besplatno mjerenje vitaminsko mineralnog statusa

Mjerenje vitaminsko mineralnog statusa

U sklopu vlastite kampanje “Pronađi svoje H, pa umor okreni na humor”, Pharmacy&Bio je organizovao besplatno mjerenje vitaminsko mineralnog statusa organizma. Umjesto da kupuješ napamet dodatke prehrani, iskoristi priliku i besplatno odredi  vrlo važan status organizma, te se posavjetuj sa našim stručnjacima.

Vitaminsko mineralni status organizma moguće je odrediti posebnom metodom koja je raširena u cijelom svijetu. Odmah po mjerenju ćeš dobiti rezultate stanja tvog organizma, kao i preporuke stručnog osoblja u pogledu režima ishrane i dodataka prehrani koji su ti potrebni.

Iskoristi priliku i posjeti nas 23. 8. od 12:00 do 16:00 u Vogošći na adresi naše poslovnice – Igmanska 58. Osim besplatnog mjerenja, pripremili smo ti i popust 30% na sve Dr. Plant kapi koje smo obogatili novitetima.

Radujemo se tvom dolasku i nadamo se da ćeš biti zadovoljan našim uslugama, preporučiti nas prijateljima i što je za nas najvažnije ponovno nas posjetiti. Svoje upite, pohvale, kritike i rezervacije molimo da pošalješ na mail info@pharmacy-bio.ba ili nam piši u poruci na društvenim mrežama, rado ćemo ti pružiti odgovor.