Novosti

Gold Collagen: Kupovinu nagrađujemo setom od 3 pakovanja Gold Collagen proizvoda po izboru sretnog dobitnika

U svijetu gdje su zdravlje i ljepota često na prvom mjestu, ne čudi što su inovativni proizvodi poput Gold Collagen-a postali neizostavan dio naše svakodnevice. U Pharmacy & Bio, mi vjerujemo da svako zaslužuje da se osjeća i izgleda najbolje što može. Upravo zato smo odlučili nagraditi jednog sretnog kupca sa setom od 3 pakovanja Gold Collagen proizvoda po izboru, što je dovoljno za preporučenih 12 sedmica korištenja do očekivanih rezultata.

Zašto Gold Collagen?

Gold Collagen proizvodi su poznati po svojoj efikasnosti u poboljšanju izgleda kože, kose i noktiju, te podršci zdravlju zglobova. Sadrže hidrolizirani kolagen koji je podrška zglobovima, pomaže u obnovi kože i daje joj svježiji i mlađi izgled. Redovna upotreba ovih proizvoda može značajno unaprijediti zdravlje zglobova, poboljšati hidrataciju kože, smanjiti vidljivost bora i pojačati prirodni sjaj kose i kože.

Kako učestvovati?

Sve što je potrebno za učestvovanje je kupovina bilo kojeg tečnog Gold Collagen proizvoda putem naše web stranice www.pharmacy-bio.ba ili direktno u našoj bio apoteci u Vogošći u periodu od 1. marta do 30. juna 2024. godine. Ukoliko ste već obavili kupovinu tečnog Gold Collagena nakon 1. marta 2024. godine, molimo vas da nam se javite u inbox kako bi potvrdili podatke.

Uživajte u rezultatima koje vidite

Svaki korak koji napravite prema boljem izgledu i zdravlju je važan, a mi smo ovdje da vas podržimo na tom putu. Uz Gold Collagen, svaki dan je prilika da radite na sebi i uživate u rezultatima koje vidite. Iskoristite priliku.

Odaberite svoj Gold Collagen.

Gold Collagen Active 10 x 50 ml

105,30 KM
Podrška aktivnoj svakodnevici.

Gold Collagen Artron Extreme 10×50 ml

105,30 KM
Osmišljen da odgovori na specifične potrebe vaših zglobova, mišića i kostiju, Artron nudi naprednu formulu koja kombinuje snagu hidroliziranog kolagena sa esencijalnim vitaminima i mineralima.

Gold Collagen forte 10 x 50 ml

116,95 KM
Vaša svakodnevna formula za mlađu kožu i kosu nakon 40-te.

Gold Collagen Hairlift Multidose 300 ml

71,35 KM
Zdrava i njegovana kosa svaki dan.

Gold Collagen Hydrogel mask set (Set od 4 maske)

58,50 KM
U vrhu prioriteta za one koji brinu o hidrataciji i njezi kože.

Gold Collagen instant glow serum 30 ml

86,50 KM
Započnite dan sa osjećajem svježine.

Gold Collagen Multidose Pure 300 ml

Original price was: 71,35 KM.Current price is: 40,00 KM.
Formula koja hrani kožu iznutra.

Gold Collagen Multidose Pure 40+ 300 ml

71,35 KM
Sveobuhvatna formula dizajnirana je da zadovolji specifične potrebe vaše kože, kose i noktiju, pomažući vam da zadržite svoju vitalnost i sjaj.

Gold collagen night renewal serum 30 ml

86,50 KM
Obnova Vaše kože dok spavate.

Gold collagen pure 10 x 50 ml

105,30 KM
Odgovor u bočicama na prve znakove starenja.