Novosti, Zaposlenje

Pharmacy&Bio sudjeluje na Sajmu za zapošljavanje i izražava zahvalnost Službi za zapošljavanje Kantona Sarajevo 

SARAJEVO, 31. maj 2023. –  Pharmacy&Bio danas sudjeluje na 15. Sajmu zapošljavanja, koji se održava u Domu mladih Centar Skenderija i tom prilikom izražava zahvalnost Službi za zapošljavanje Kantona Sarajevo na dugogodišnjoj suradnji i prilici za učešće za sajmu. 

“Zahvalni smo Službi za zapošljavanje Kantona Sarajevo na prilici da budemo dio ovog važnog događaja, kao i dugogodišnjoj pozitivnoj suradnji. Ovom prilikom smo uručili i zahvalnicu v. d. direktoru Edini Ljubuškić,” izjavila je Aida Delić Šarić, mr. fitomedicine i direktorica kompanije Pharmacy & Bio. “Ovaj sajam nam daje mogućnost da proširimo našu misiju i privučemo talentirane pojedince koji dijele našu strast prema prirodi i zdravlju.”

“Na ovom sajmu tražimo nove članove našeg tima, one koji dijele našu viziju o prirodnim proizvodima kao podršci zdravlju,” dodala je Delić Šarić. “Zalažemo se za prirodnu proizvodnju, zdravlje i inovacije, a naš tim stručnjaka svakodnevno radi na edukaciji, inovacijama i istraživanju kako bi unaprijedili kvalitetu života svih nas. Pozivamo sve zainteresirane da dođu, donesu svoje CV-jeve i iskoriste priliku da postanu dio našeg tima.”

Pharmacy&Bio je posvećen unaprijeđenju zdravlja svojih klijenata putem prirodnih proizvoda. Ova inicijativa je samo jedan od načina na koji kompanija nastoji omogućiti svima da na prirodan način očuvaju svoje zdravlje i unaprijede kvalitetu života.