Novosti

Pure Gold Collagen – Najprodavaniji kolagen u Ujedinjenom Kraljevstvu

GOLD COLLAGEN PURE prvi put je lansiran na tržištu Ujedinjenog Kraljevstva u februaru 2011. godine. Predstavljen je kao jedinstveni nutrikozmetički proizvod namijenjen rješavanju prvih znakova starenja kože

Ovaj proizvod je ponio titulu prvog dodatak ishrani u tečnom obliku koji kombinuje hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, ulje borača i vitamine. Njegov ključni sastojak, hidrolizirani kolagen ili Peptan™, dizajniran je da pomogne koži da održava svoju snagu, elastičnost i čvrstoću. Dodatak hijaluronske kiseline poboljšava apsorpciju kolagena od strane kože. 

Kao dnevni tečni dodatak, idealno kao četveronedeljni tretman, PURE GOLD COLLAGEN cilja dublje slojeve kože gdje je reaktivacija kolagena najpotrebnija. Proizvod je predstavljen kao prirodno rješenje za starenje kože i bio je popularan u Japanu prije nego što je uveden na tržište Ujedinjenog Kraljevstva i Evrope. Lansiranje je predstavljeno na Olympia Beauty Show-u u Londonu 18. i 19. septembra 2011. godine.

Kao najprodavaniji tečni kolagen napitak u Ujedinjenom Kraljevstvu, PURE GOLD COLLAGEN je specifično namijenjen za žene starije od 25 godina, kako bi im pružio esencijalne nutrijente za održavanje zdrave kože iznutra.

Gold collagen pure 10 x 50 ml

105,30 KM
Odgovor u bočicama na prve znakove starenja.

Svaki proizvod linije Gold Collagen temelji se na znanstveno dokazanim formulama koje ciljaju poboljšanje elastičnosti kože, jačanje kose i povećanje hidratacije. Bilo da tražite podršku za aktivnu svakodnevnicu, intenzivnu njegu ili rješenja specifična za određene potrebe u vezi sa kožom, kosom i noktima, Gold Collagen linija nudi proizvod za svakog pojedinca. Istražite liniju OVDJE.