Zdrava hrana
Crna sol (kala namak) 500g Biofan
9,15 KMOva sol dolazi iz Indije gdje je zovu KALA NAMAK. Služi za soljenje i začinjanje mnogih jela, posebno u južnoazijskoj kuhinji, a nezamjenljiva je u vegetarijanskom omletu od tofua.
Ćurekot mljeveni 150g Biona
4,75 KMSjeme čurekota je od pamtivijeka cijenjeno zbog svojih ljekovitih svojstava.Ove male sjemenke sadrže proteine,ugljikohidrate,zasićene i nezasićene masne kiseline,tiamin,niacin,folnu kiselinu,kalcij,željezo.
Demerara smeđi šećer 500g Vitalia
5,75 KMSmeđi šećer Demerara kompanije Vitalia potiče iz Južne Afrike, sa ostrva Mauricijus, gdje tropska klima i nezagađeno tlo omogućavaju proizvodnju najkvalitetnijeg nerafiniranog šećera na svijetu.
Đumbir u prahu 100g Biona
4,35 KMĐumbir je ljuti začin koji poboljšava aromu i okus jela i ubrzava varenje hrane.
Gelee Royale Junior ampule 10×9 ml Medex
36,10 KM- Za jačanje otpornosti i prirodnu pomoć imunološkom sistemu
- S prirodnim vitaminima C i E i prirodnim beta karotenom (vitamin A)
- Izvrsnog okusa – čak i za izbirljivu djecu bez apetita
Goji sok 500 ml Hanoju
34,95 KMHanoju Goji sok 100% bogat je izvor: antioksidanasa, vitamina, minerala, aminokiselina, karotenoida i polisaharida i predstavlja pravi eliksir zdravlja.
Graviola sok 500ml Hanoju
38,85 KMGraviola je biljka koja je najpoznatija po svojem djelovanju na stanice raka.
Heljda 450 gr Biofan
6,20 KMHeljda je sjeme biljke Fagopyrum esculentum koja pripada porodici Polygonaceae.Heljda ne sadrži gluten, zbog čega je pogodna za osobe koje su na njega alergične
Himalajska sol krupna 400g Biofan
4,35 KMHimalajska so je jedina so koja ima savršenu kristalnu strukturu Iz takve kristalne strukture naše tijelo bez velikog napora može lako i jednostavno apsorbirati sve vrijedne minerale i elemente u tragovima.
Ječam 500 gr Biofan
4,25 KMJečam je žitarica iz porodice trava (Poaceae) i zauzima peto mjesto u svjetskoj proizvodnji žitarica.
Ječmene pahuljice 300g
2,50 KMJečam se lako probavlja i kao i ostale žitarice bogat je vitaminima B kompleksa. Posebno se ističe vitamin B5 koji je neophodan za metabolizam ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Budući da taj vitamin ulazi u strukturu koenzima A, koji je zadužen za oslobađanje energije iz ugljikohidrata te igra važnu ulogu u metabolizmu masti, zbog čega ječam i ima onaj poznati učinak zagrijavanja. Sadrži veliki postotak nezasićenih masnih kiselina i time doprinosi snižavanju holesterola u krvi. Ječam je bogat mineralima: kalijem, fosforom, magnezijem, željezom, manganom, cinkom, selenom i dr.